Life

Adelina Pestrițu, infectată cu noul coronavirus, primele declarații de pe patul de spital. Medicii au decis să o transfere

02.09.2020 | 14:45
Adelina Pestritu infectata cu noul coronavirus primele declaratii de pe patul de spital Medicii au decis sa o transfere
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a făcut primele declarații de pe patul de spital, după ce a fost confirmată cu noul coronavirus. Vedeta face story-uri după story-uri pentru a-și ține fanii la curent cu starea ei de sănătate.

Fosta vedetă Kanal D urmează să fie transferată din spital într-o locație în care va sta izolată, sub atenția DSP-ului, după ce a contactat o formă ușoară de COVID-19, iar boala nu s-a manifestat agresiv, până acum, în cazul ei.

ADVERTISEMENT

Bruneta așteaptă să fie plece din spital și așteaptă cu sufletul la gură rezultatul testului în ceea ce privește și restul familiei.

Adelina Pestrițu, transferată după ce a luat COVID-19

Ultimul clip postat de vedetă pe Instagram anunță transferul ei într-un loc în care va sta izolată, sub atenția DSP-ului, pentru că, până acum, starea ei generală este bună, neavând alte simptome cu excepția lipsei de miros și gust, ori a stării de oboseală.

ADVERTISEMENT

Astfel, împreună cu medicii, Adelina Pestrițu a decis că cel mai bine este să nu ocupe un loc în spital degeaba și să continue tratamentul într-o locație în care va sta singură până când va fi testată negativ. Vizibil mai liniștită, după ce doctorii i-au asigurat tot suportul medical, Adelina Pestrițu are încredere că totul va fi bine și a ținut cont de sfaturile specialiștilor și astfel a decis să plece din spital.

„ În cazul în care starea mea va rămâne aceeași, doar puțin amețită, fără gust și miros, în foarte scurt timp o să fiu trimisă, nu acasă, pentru că nu o să merg să stau cu membrii familiei, o să merg să stau izolată, într-un loc sigur, unde o să fiu monitorizată de DSP. Evident, totul se face doar la recomandările celor de la DSP și sub semnătura și parafa medicilor.

ADVERTISEMENT

Mă simt bine, însă vreau să vă spun să aveți grijă indiferent de situație și să credeți în acest virus pentru că există. Dacă la început puteam să jur că nu o să trec niciodată prin asta, mai ales pentru că am purtat mereu mască, m-am dezinfectat constant pe mâini, m-am spălat, devenisem obsedată de spălat pe mâini, dezinfectam pachetele pe care le primeam de la curieri, iată că sunt în punctul în care am un test pozitiv de coronavirus, chiar dacă starea mea nu este precară în momentul de față și nu sunt caz de Terapie Intensivă, nu pot să spun că sunt fericită. Știu că e o mare controversă legat de acest subiect, dar nu mi-am propus să clarific eu această problemă.”, a declarat Adelina.

A anunțat pe Instagram că are coronavirus

Cu lacrimi în ochi și speriată, Adelina Pestrițu a anunțat pe rețelele de socializare că a fost infectată cu noul coronavirus, după ce a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv. Ea s-a speriat mai mult pentru familia ei, pentru că a intrat în contact cu oamenii de acasă, însă ajunsă la spital s-a mai liniștit.

ADVERTISEMENT

„ Deocamdată starea mea de sănătate este bună, în afară de faptul că nu mai am gust și nu mai am miros. O să vă țin la curent, pe măsură ce voi putea să comunic ceea ce se întâmplă din păcate. Dar astea e, nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră.

Protejați-vă, purtați mască și aveți mare grijă de voi. Sănătate multă. Și vreau să vă mai spun un lucru: o să fie bine. Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei, dar eu am mare încredere că va fi totul bine. Poartă mască în continuare, da?”, a fost mesajul postat de Adelina Pestrițu.

ADVERTISEMENT