Life

Adelina Pestrițu, înfrântă din nou de Oana Zăvoranu! Pretențiile de 100.000 de lei, spulberate la proces

Adelina Pestrițu și Oana Zăvoranu se judecă de anul trecut după un scandal monstru desfășurat pe rețelele de socializare, iar acum procesul a ajuns la final.
29.04.2022 | 10:43
Adelina Pestritu infranta din nou de Oana Zavoranu Pretentiile de 100000 de lei spulberate la proces
Magistrații au decs să îi dea câștig de cauză Oanei Zăvoranu în fața Adelinei Pestrițu în procesul în care i se cereau daune morale în valoare de 100.000 de lei / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a reușit performanța de a supăra multe dintre vedetele showbiz-ului românesc după o serie de postări pe conturile ei de socializare în care le dăduse porecle. Actrița se amuza pe felul în care starurile transformate în influenceri derulau campanii online. Printre cele care au dat-o în judecată se număra și Adelina Pestrițu. Daunele morale cerute, de 100.000 de lei, au fost însă respinse de judecători.

Adelina Pestrițu a pierdut procesul cu Oana Zăvoranu!

După o serie de postări cât se poate de acide ale Oanei Zăvoranu la adresa ei, Adelina Pestrițu a decis să nu îi răspundă public. În schimb, a dat-o în judecată pentru ca magistrații să îi interzică Oanei Zăvoranu să îi mai pomenească numele în postările de pe Instagram în care era făcută cu ou și cu oțet.

ADVERTISEMENT

”Încetarea de urgență a încălcării drepturilor nepatrimoniale-dreptul la viață privată, demnitate, onoare și bună reputație, respectiv la încetarea răspândirii, pe orice cale, de afirmații defăimătoare la adresa ei, fie prin referire directă la numele său, fie prin utilizarea unor apelative sau descrieri care fac trimitere la persoana sa, interzicerea de a desfășura orice fel de acțiuni defăimătoare împotriva ei prin intermediul rețelelor online de socializare sau prin orice alte mijloace, precum și obligarea la plata cheltuielilor de judecată”, cerea Adelina Pestrițu magistraților cărora le solicitase o ordonanță preșidențială împotriva Zăvorancei.

Doar că, la acea vreme, judecătorii i-au respins cererea. ”Respinge ca nefondat apelul formulat de apelanta – reclamantă împotriva sentinței civile nr.47/11.01.2021 pronunțată de Judecătoria Sectorului 1 București, în contradictoriu cu intimata având ca obiect ordonanță președințială. Definitivă”, indica sentința magistraților care i-a dat câștig de cauză Oanei Zăvoranu.

ADVERTISEMENT

Nemulțumită de decizia judecătorilor, Adelina Pestrițu a decis să se îndrepte printr-un proces civil împotriva Oanei Zăvoranu și să îi ceară daune morale acesteia după ce i-ar fost terfelită imaginea. Suma pentru care se judecau cele două se ridică la 100.000 de lei, în jur de 20.000 de euro. Doar că, din nou, a pierdut.

Adelina Pestrițu voia 100.000 de lei de la Oana Zăvoranu

Procesul în care Adelina Pestrițu i-a cerut 100.000 de lei Oanei Zăvoranu, deschis în luna septembrie a anului trecut, a avut patru termene până să ajungă la sentință. Iar pe 28 aprilie 2022, magistrații de la Judecătria Sectorului 1 din București au decis în favoarea Oanei Zăvoranu.

ADVERTISEMENT

”Admite excepţia inadmisibilităţii, invocată prin întâmpinare. Respinge ca inadmisibilă cererea formulată de reclamanta Pestriţu Şteblea Ioana Adelina, în contradictoriu cu pârâta Zăvoranu Ioana. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 1 București. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 28.04.2022”, se notează în minuta instanței publicată pe portal.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu, război deschis cu Adelina Pestrițu

De-a lungul a mai multor luni, Oana Zăvoranu a fost în conflict deschis mai multe vedete și cu Adelina Pestrițu. O poreclise Pinocchio și pe care o acuza că, alături de soțul ei, aducea mărfuri contrafăcute din străinătate pentru a le vinde la prețuri exorbitante, în România.

În replică, Adelina Pestrițu a dat-o în judecată, dar afacerea pe care o controlează a mers mai departe. Și, conform informațiilor dezvăluite de FANATIK, Adelina Pestrițu câștigă bani frumoși prin firma pe care o are.

Adelina Pestritu proces Oana Zavăranu
Adelina Pestrițu a fost înfrântă, în instanță, de Oana Zăvoranu / Foto: captura portal.just

Conform datelor fiscale raportate la ANAF, Adelina Pestrițu, prin firma ei, a avut o cifră de afaceri de peste 630.000 de lei, adică în jur de 125.000 de euro și un profit de 63.000 de lei (aproximativ 12.500 de euro). Dar, chiar dacă afacerea îi merge bine, Adelina a închis un magazin. Acum mai deține doar unul, într-unul dintre mall-urile bucureștene.

În altă ordine de idei, Adelina Pestrițu, cu cei peste 1,8 milioane de urmăritori de Instagram, se descurcă de minune, probabil, prin vânzările online pe care le face la colecțiile de haine pe care susține că le fabrică.

ADVERTISEMENT