Life

Adelina Pestrițu, lovitură neașteptată în ziua de Paște. I-a fost luat cel mai prețios lucru din viața ei

03.05.2021 | 18:56
Adelina Pestritu lovitura neasteptata in ziua de Paste Ia fost luat cel mai pretios lucru din viata ei
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a primit o lovitură neașteptată chiar în ziua de Paște. Frumoasa brunetă a rămas fără cel mai prețios lucru din viața ei, precizând deschis despre ce este vorba într-o postare făcută publică pe rețelele de socializare. 

Vedeta a rămas fără contul de Instagram, fiind foarte supărată că s-a întâmplat acest lucru în timp ce se ocupa de o campanie foarte importantă. Fosta soție a lui Liviu Vârciu strânge bani pentru un băiat pe nume Mihăiță, care are probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Băiețelul suferă de Amiotrofie Spinală Tip-II (SMA-II), o boală care, dacă nu este tratată corespunzător îl poate face pe copil să nu-și mai ridice capul, să nu mai înghită și chiar să nu mai poată respira. Tratamentul costă peste 2 milioane de dolari.

Adelina Pestrițu, probleme în ziua de Paște. Ce a pățit vedeta

„Dragii mei, din păcate am întâmpinat o mică problemă cu contul de Instagram. În cazul în care nu mă găsiți. Se lucrează la asta și, sper eu că se va rezolva repede. Până atunci mă găsiți aici. ❤️

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că se întâmplă asta când sunt în plină campanie de strângere de fonduri pentru Mihăiță, dar vom afla exact care a fost cauza… Vă urez un Paște Fericit!”, a transmis Adelina Pestrițu de pe pagina soțului ei, Virgil Steblea.

Ulterior, bruneta a revenit în mediul online pentru a atrage atenția asupra unui lucru extrem de important. Vedeta le-a transmis urmăritorilor ei să fie atenți la paginile care încep să apară cu numele și imaginile ei, deși ea are un singur cont.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei, după ce am anunțat că am o problemă cu contul meu de Instagram, au apărut multe conturi FAKE cu numele meu. Vă rog să aveți grijă!

După cum știți este ILEGAL să îți faci cont cu numele altei persoane și să-i folosești pozele și se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani (vezi art 325 din Codul Penal).

ADVERTISEMENT

Vreau doar să vă anunț că NU mi-am făcut un alt cont de Instagram. Dacă voi face acest lucru, vă voi anunță AICI! Momentan așteptăm să se rezolve problemele pe care le-am întâmpinat cu contul meu oficial.

Revin cu vești în cel mai scurt timp! ❤️ Sper că aveți un Paște Fericit alături de cei dragi! Vă pup”, a mai spus Adelina Pestrițu pe Facebook.

ADVERTISEMENT