Life

Adelina Pestrițu, mesaj surprinzător. Se pregătește să devină a doua oară mamă?

27.09.2020 | 19:07
Adelina Pestritu mesaj surprinzator Se pregateste sa devina a doua oara mama
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu dezvăluie că are în plan conceperea unui al doilea copil. Frumoasa brunetă este extrem de activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii ei toate momentele importante. Astăzi a anunțat că este botezul finuței ei și că a fost la vot.

Pestrițu a revenit, câteva ore mai târziu, cu o poză în care își ține în brațe fina. Sentimentele pe care micuța i le-a trezit, au făcut-o pe Adelina să transmită un mesaj surprinzător: „și uite așa mă faci să mă grăbesc cu un frățior pentru Zeny. Să ne trăiești mulți ani fericită și împlinită, Elisabeth!” Practic, vedeta a recunoscut că lucrează deja la acest lucru.

ADVERTISEMENT

Adelina a mai declarat și în trecut că își dorește un al doilea copil, de data aceasta și-a anunțat fanii că s-a pus pe treabă în exclusivitate pe pagina oficială de Instagram.

Adelina Pestrițu și fina ei, Elisabeth
Adelina Pestrițu și fina ei, Elisabeth
Sursa foto: Instagram

Adelina Pestrițu își dorește încă un copil. Ea își anunță fanii că lucrează la asta

Fosta prezentatoare Tv este căsătorită cu Virgil Șteblea și au împreună o fetiță superbă, Zenaida, care a împlinit recent doi anișori. Bruneta a declarat încă de anul trecut că are în plan conceperea unui frățior pentru Zeny, așa cum o alintă pe fiica ei.

ADVERTISEMENT

„E adevărat că ne dorim din tot sufletul și un băiețel. Am lucrat la asta intens în ultima vreme. Noi suntem pregătiți ca să primim și un băiețel, să întregim familia

 Și Zeni își dorește un frățior, să aibă cu cine se juca. E adorabilă, nu ne putem dezlipi de ea. Când ies cu Virgil, ea rămâne cu bunica. Ne-a fost de mare ajutor”, spunea vedeta, în urmă cu un an, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT

Influencer-ul se bucură de succes și în plan profesional. Dacă în ultima vreme, problemele de sănătate i-au dat bătăi de cap, fiind depistată pozitv cu Covin-19, ea se poate bucura cu reușitele profesionale. Ea a fost inclusă de Capital în“Top 100 Femei de Succes”, ediția din 2020.

Adelina Pestrițu a ajuns cunoscută în showbizul românesc datorită relației cu Liviu Vârciu. Cei doi au fost căcătoriți între 2008 și 2009 și au avut câteva tentative de împăcare ulterioare. Bruneta și-a continuat apoi cariera în televiziune, prezentând câteva emisiuni la Kanal D. Acum ea se dedică mediului online, face bani promovând diverse haine sau accesorii vestimentare în social media.

ADVERTISEMENT