Life

Adelina Pestrițu, noi dezvăluiri dramatice despre coșmarul Covid: „Nu știu dacă vreau să fug sau să intru în pământ de spaimă”

15.09.2020 | 13:21
Adelina Pestritu noi dezvaluiri dramatice despre cosmarul Covid Nu stiu daca vreau sa fug sau sa intru in pamant de spaima
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a revenit cu detalii despre coșmarul prin care a trecut după ce a aflat că a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus.

Adelina Pestrițu, noi dezvăluiri despre cea mai marcantă zi din ultimii ani

Fosta asistentă și prezentatoare de televiziune spune că a trecut prin cele mai cumplite momente din viața ei și că la un moment dat nu a știut dacă să fugă sau să intre cu capul în pământ de spaimă.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Liviu Vârciu a scris pe blogul personal despre ziua în care a primit rezultatul testului de coronavirus și care au fost principalele temeri care i-au trecut prin cap.

S-a gândit în permanență la soțul ei, dar și la micuța Zenaida, căci nu știa dacă se va despărți foarte mult timp de ei și cât va rezista.

ADVERTISEMENT

„Mă simt de parcă aș merge la tăiere”

„Noaptea de 1-2 septembrie… confirmată pozitiv de Covid19. Parchez mașina în curtea Spitalului Militar ROL 2, acolo unde mi s-a făcut și testul și unde mă așteaptă un medic echipat conform protocolului.

Îmi bate în geam și îmi face un semn să-l deschid. Inima o ia la goană și mă simt de parcă aș merge la tăiere. E noapte și un cadru sinistru. Ce caut eu aici? Vreau lângă Zeny și Virgil, acasă, să ne îmbrățișăm de noapte bună”, a scris Adelina pe blog.

ADVERTISEMENT

„Mi se împreunează lacrimile în masca de pe față cu gândul la frica de necunoscut și la faptul că, pentru nu știu cât timp, mă despart de copilul meu și de toți cei dragi mie. Oare mă voi întoarce sănătoasă acasă sau se va întâmpla ceva rău cu mine? În mintea mea un milion de întrebări fără răspuns.

Mă preia și îl urmez în cortul unde mi se fac analize, EKG și radiografia pulmonară. Nimeni nu-mi dă de înțeles care sunt rezultatele, ce urmează să se întâmple și dacă mă voi vindeca. Încerc să le citesc privirile, dar nu trec dincolo de lacrimi. Fac ce mi se spune, fără să deranjez.

ADVERTISEMENT

Îl văd pe Virgil cum îmi lăsă un bagaj mic la barieră, fără să am voie să-l ating sau să mă apropii de el. Îmi face cu mâna și rămâne uitându-se lung.

Sunt condusă către rezervă și mi se prezintă protocolul. Mă așez pe pat cu trolerul în față și mă uit în gol. Telefonul îmi sună ca la nebuni. Nu știu dacă vreau să fug sau să intru în pământ de spaimă”, a completat vedeta.

ADVERTISEMENT