Life

Adelina Pestrițu, noua victimă a Oanei Zăvoranu. De la ce a pornit războiul

06.11.2020 | 16:03
Adelina Pestritu noua victima a Oanei Zavoranu De la ce a pornit razboiul
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a umplut rețelele sociale cu ironiile la adresa altor persoane publice și a găsit deja o nouă victimă. Bruneta a spus de mai multe ori că nu este de acord cu vedetele care se cred influencerițe și nu ratează nicio ocazie de a le critica. Noua ei victimă este Adelina Pestrițu.

Oana Zăvoranu este în război cu Adelina Pestrițu de mai multă vreme și nu este de acord cu felul în care face bani din Instagram. După ce le-a atacat pe Oana Roman și Cristina Ich, actrița de la Antena 1 a scris un mesaj acid la adresa altei vedete.

ADVERTISEMENT

Bruneta a criticat-o pe Adelina Pestrițu din cauza aparițiilor în public și a reclamelor pe care le face la diverse produse în mediul online.

Adelina Pestrițu este noua victimă a Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete din România, iar publicul știe că este o fire impulsivă care își exprimă părerile cu sinceritate, fără să se ascundă. După Oana Roman și Cristina Ich, de care s-a legat zilele trecute, actrița a vorbit despre Adelina Pestrițu și i-a adresat comentarii acide.

ADVERTISEMENT

Vedeta este hotărâtă să meargă cât mai departe cu războiul contra influencerițelor și vorbește fără perdea despre ele în mediul online. Adelina Pestrițu face reclamă la diverse produse cosmetice, însă nu are timp să le testeze și să verifice dacă sunt sănătoase sau nu.

Oana Zăvoranu le avertizează pe fete și femei să nu mai cumpere produse recomandate de Adelina Pestrițu sau alți influenceri de pe Instagram care nu le-au testat niciodată, sau nu au avut timp să observe diverse reacții alergice.

ADVERTISEMENT

Interpreta Divei din serialul Sacrificiul a răbufnit în mediul online și a fost foarte dură cu felul în care Adelina Pestrițu se folosește de celebritatea de pe Instagram pentru a promova zeci de produse.

“Nu poți face ZILNIC reclamă la 10 creme pentru că e logic că nu ai TIMPUL NECESAR SĂ LE TESTEZI PE TOATE 10 și nu le poți recomanda. De aia vă ies BUBE. Nu poți crede că cineva îți recomandă ceva FIIND PLĂTIT SĂ FACĂ LUCRUL ĂSTA. Nu poți zilnic să faci reclamă la diverse lucruri spunând de fiecare că E CEL MAI BUN. Unde vă e personalitatea și liberul arbitru? Și de ce faci reclamă tocmai tu, o panaramă obosită indiferent de cum te cheamă?

ADVERTISEMENT

M-ați văzut voi vreodată pe mine să fac reclamă la ceva și să vă astenizez de dimineață până noaptea cu așa ceva? Oare de ce? Nu v-ați gândit niciodată? Nu mi-a propus nimeni sau ce? ???
Ba da, logic că da, însă eu aș putea face reclamă NUMAI LA CEVA CE IUBESC, CUNOSC ȘI FOLOSESC DE MULTĂ VREME și astfel îmi ASUM SĂ VĂ RECOMAND. La ace, brice si carice, MĂ RESPECT ȘI VA RESPECT PREA MULT SĂ O FAC!!!

Pe spinarea voastră își fac baragladinile astea case, dressinguri și vă zic cum dorm ele în așternuturi de 8000 roni.? Nu vă simțiți prostite? Nu vă simțiți furate pe față? Păi asta avea în proprietatea ei două boxe în locație de gestiune prin Ibitza și acum vă zice vouă că vă dă ea ceva? Face ea Giveaway???? Mă ești nebun? (…) 

EU DA, EU V-AM DAT LUCRURI PERSONALE DE MAI BINE DE 500.000 mii EURO, de aceea sunt cea mai în măsură să mătur pe jos cu toate circăresele astea ieftine (…)
Lăsați-o pe aceasta circăreasă pestriță să se oglindească singura în dressingul ei kitch-os si voi fiți fete deștepte.?
Love, Oana”
, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Aceste declarații cât se poate de sincere au fost susținute de o mare parte dintre fanii brunetei. Urmăritorii știu că Oana Zăvoranu nu tolerează asemenea influenceri și au fost de acord cu spusele ei despre vedetele pe care le-a criticat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Zecile de mii de mesaje primite imi confirma clar ca sunteti insetati de subiectul asta, al INFLUENCERELOR MY ASS’ aceasta specie de sugatoare ??? Am sa le iau pe rand pe toate alea care sufera mult de ele si promit ca pana nu le scot basinile din cap nu ma las ? Dar aici am nevoie de AJUTORUL VOSTRU!!! ??? la modul ca VOI trebuie sa invatati sa ganditi cu capul, nu cu curu l’ ? ca SA NU MAI PUNETI BOTU’ la ce pana mea va vand astea!? Nu poti face ZILNIC reclama la 10 creme pentru ca e logic ca nu ai TIMPUL NECESAR SA LE TESTEZI PE TOATE 10 si nu le poti recomanda De aia va ies BUBE Nu poti crede ca cineva iti recomanda ceva FIIND PLATIT SA FACA LUCRUL ASTA ? Nu poti zilnic sa faci reclama la diverse lucruri spunand de fiecare ca E CEL MAI BUN Unde va e personalitatea si liberul arbitru? Si de ce faci reclama tocmai tu, o panarama obosita indiferent de cum te cheama ? M-ati vazut voi vreodata pe mine sa fac reclama la ceva si sa va astenizez de dimineata pana noaptea cu asa ceva? Oare de ce? Nu v-ati gandit niciodata? Nu mi-a propus nimeni sau ce? ??? Ba da, logic ca da, insa eu as putea face reclama NUMAI LA CEVA CE IUBESC, CUNOSC SI FOLOSESC DE MULTA VREME si astfel imi ASUM SA VA RECOMAND La ace, brice si carice, MA RESPECT SI VA RESPECT PREA MULT SA O FAC!!!♥️ Pe spinarea voastra isi fac baragladinile astea case, dressinguri si va zic cum dorm ele in asternuturi de 8000 roni ? Nu va simtiti prostite? Nu va simtiti furate pe fata? Pai asta avea in proprietatea ei doua boxe in locatie de gestiune prin Ibitza si acum va zice voua ca va da ea ceva? Face ea Giveaway? ??? Ma esti nebun? pai asta si-ar impacheta kkt-ul sa il refoloseasca, daramite sa va dea voua ceva EU DA, EU V-AM DAT LUCRURI PEESONALE DE MAI BINE DE 500.000 mii EURO, de aceea sunt cea mai in masura sa matur pe jos cu toate circaresele astea ieftine, (imi cer scuze ca nu vreau sa duc in derizoriu profesia de circar care este una pe care o respect enorm), dar aici in contextul asta se potriveste cel mai bine la modul figurat, firesc… Lasati-o pe aceasta circareasa pestrita sa se oglindeasca singura in dressingul ei kitch-os si voi fiti fete destepte ? Love, Oana

O postare distribuită de OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) pe

ADVERTISEMENT