Life

Adelina Pestrițu, părere sinceră despre iubita lui Speak. Ce a spus despre Ștefania

21.01.2021 | 13:00
Adelina Pestritu parere sincera despre iubita lui Speak Ce a spus despre Stefania
Adelina Pestrițu, părere sinceră despre iubita lui Speak. Ce a spus despre Ștefania. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a răspuns unei provocări, unde și-a spus părerea sinceră despre iubita lui Speak, Ștefania. Bruneta a fost nevoită să o descrie într-un singur cuvânt pe logodnica fostului ei partener de viață. 

Vedeta a luat parte la un joc de-al lui Cătălin Măruță, prezentatorul de la Pro TV arătându-i mai multe fotografii de-ale persoanelor publice. În felul acesta soția lui Virgil Stebea a trebuit să descrie divele showbiz-ului autohton într-un singur cuvânt, fără ca acesta să se repete.

ADVERTISEMENT

Așa a ajuns să spună Adelina Pestrițu despre cântăreața Ștefania că este „sexy”, semn că are toată aprecierea pentru iubita fostului concurent de la „Asia Express”, Speak, alături de care a avut o relație de aproape 3 ani în urmă cu ceva vreme.

Adelina Pestrițu a descris-o pe Ștefania, iubita lui Speak. Ce spune despre ea

„Ștefania, haioasă, am zis… Este sexy. Sexy”, a declarat Adelina Pestrițu în show-ul „La Măruță” de la Pro TV. Nu a scăpat din această provocare nici fostul iubit, artistul Speak, despre care bruneta a spus că este un tip „haios”.

ADVERTISEMENT

O altă persoană care a făcut parte din viața vedetei o perioadă a fost Liviu Vârciu, de care celebra influenceriță a divorțat în 2010. Adelina Pestrițu a ținut să-l caracterizeze pe moderatorul de la Antena 1 ca fiind „mișto, ok”.

„După doi ani și jumătate de relație, am decis împreună cu Ștefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct. Nu suntem nici primii, nici ultimii care trec prin asta.

ADVERTISEMENT

Fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează așa cum se proiectează la început. Relația noastră a fost una foarte frumoasă.

Îl apreciez mult pe Ștefan ca om și că artist și sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună.

ADVERTISEMENT

Sperăm că lumea să ne înțeleagă și să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ține strict de sufletele noastre. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, a scris Adelina Pestrițu în online despre despărțirea de Speak, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT