Life

Adelina Pestrițu răspunde acuzațiilor cum că n-ar avea coronavirus. Cum se apară vedeta TV

13.09.2020 | 14:37
Adelina Pestritu raspunde acuzatiilor cum ca nar avea coronavirus Cum se apara vedeta TV
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a reacționat și a răspuns primelor acuzații primite din partea publicului.

Vedeta TV a fost acuzată că nu are coronavirus și și-a înscenat îmbolnăvirea cu virusul ucigaș care face ravagii pe întreaga planetă.

Adelina Pestrițu s-a apărat și le-a dat replica celor care au criticat-o foarte aspru. Diagnosticul pentru brunetă a venit din partea medicilor cu aproximativ zece zile în urmă.

ADVERTISEMENT

Prima reacție a Adelinei Pestrițu, după acuzațiile că nu suferă de coronavirus. Ce susține vedeta TV

Speriată de ceea ce avea să i se întâmple în continuare și neștiind cu exactitate ce îi va rezerva viitorul, Adelina Pestrițu s-a emoționat foarte tare și a început să plângă.

Transmisiunea de pe Instagram i-a făcut însă pe fanii vedetei să se împartă în două tabere. Din acest motiv, există și la ora actuală persoane care o acuză că ar minți în ceea ce privește diagnosticul de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Mai mult, și un angajat al unui spital din România a acuzat-o pe fosta prezentatoare TV că nu ar avea COVID-19.

De aceea, Adelina a decis să dea cărțile pe față și să spună adevărul despre situația pe care o traversează. Bruneta a efectuat o nouă transmisiune, în care a reacționat pe măsură.

ADVERTISEMENT
Adelina Pestrițu răspunde acuzațiilor cum că nu are coronavirus. Cum se apară vedeta tv
Adelina a răspuns în această duminică acuzațiilor că nu ar suferi, de fapt, de coronavirus

“Regret că nu am fost activă pe rețelele de socializare, dar am decis să mă concentrez 100% pe starea mea de sănătate, să revin alături de familia și de copilul meu. Nu e plăcut să fii bolnav. În perioada de izolare mi-am scris toate gândurile într-un articol pe care urmează să-l urc pe blogul meu, în care vă povestesc detaliat despre această experiență.Până atunci, vreau să vă liniștesc, mi-am terminat tratamentul și mă simt mult mai bine. Ne revedem curând, sper eu, bine. Vă pup!”, a transmis Adelina Pestrițu, duminică, pe Instagram.

Bruneta a mai fost prinsă de criza coronavirus și când se afla, în februarie, în Italia. A participat la cel mai mare eveniment dedicat modei, de la Milano, fiind pe atunci în centrul focarului ce înghețase această țară.

ADVERTISEMENT