Life

Adelina Pestrițu, schimb de replici acide cu fanii pentru bradul de Crăciun: ”Bradul îl faci să-ți placa ție și celor din casă”

Adelina Pestrițu este în mijlocul unui schimb de replici cu fanii săi după ce și-a împodobit bradul de Crăciun în culori închise și care au fost criticate de aceștia.
05.12.2021 | 17:47
Adelina Pestritu schimb de replici acide cu fanii pentru bradul de Craciun Bradul il faci sati placa tie si celor din casa
Adelina Pestritu a provocat un adevarat scandal in mediul online dupa ce a ales sa isi orneze bradul de Craciun cu culoarea neagra Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a decis ca anul acesta să își împodobească bradul de Crăciun cu culori închise, negrul fiind cel care predomină ornamentele, lucru care nu a fost pe placul unora dintre fanii ei, aceștia apucându-se să îi reproșeze vedetei, pe conturile de socializare, acest lucru.

Adelina Pestrițu, replici după criticile primite de la fani

Adelina Pestrițu a decis să facă, anul acesta, un brad… altfel, motiv pentru care pomul de Crăciun a fost împodobit cu ornamente în culori închise care să contrasteze cu albul crenguțelor. Doar că acest lucru i-a deranjat pe unii dintre cei care o urmăresc pe conturile ei de socializare, iar reproșurile au ajuns imediat la rubrica de comentarii.

ADVERTISEMENT

Replicile Adelinei Pestrițu au fost însă pe măsură, vedeta încercând să le explice oamenilor că decizia de a face acest gest îi aparține și că, pe bună dreptate, o privește doar pe ea.

”Bradul îl faci să-ți placa ție și celor din casă”, a replicat, elegant, Adelina Pestrițu, dar cei care o urmăresc pe Instagram au ținut să insiste. ”Crede-mă nu e hate absolut, e Glamour, e ce dorești tu, dar nu transmite nimic… Sărbători binecuvântate”, a mai notat cel care a reclamat culorile alese de focoasa brunetă.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu și-a ornat bradul cu negru

”Dar nu vreau să transmită tuturor ceea ce ne transmite nouă”, a insistat Adelina Pestrițu pentru a se vedea, imediat, pusă în fața unei alte replici, una care face apel la tradiționalism: ”Parca negrul nu își are locul în sărbătoarea asta –  Crăciun-Nașterea Domnului!”.

Cu toate acestea, Adelina Pestrițu nu s-a lăsat descurajată. ”Își are locul acolo unde este primit cu căldura și neasociat doar cu momente nefericite”, a explicat Adelina Pestrițu, refuzând apoi să se mai lase angrenată în asemenea dispute.

ADVERTISEMENT

„Parcă îl făceai pentru fetiță. Oare unui copil îi poate plăcea așa ceva. Este frumos pentru vitrina unui magazin, un showroom… Nu e hate, că nu-mi pasă de ciorile negre din brad, dar atunci când prezinți ceva trebuie să accepți și critici.

Și fashion-ul ăsta are o limită… zic!”, a fost una dintre replicile care au rămas fără răspuns în această chestiune legată de bradul Adelinei Pestrițu.

ADVERTISEMENT

Bruneta Adelina Pestrițu vrea să impună negrul în noile trenduri?

În ciuda criticilor primite, Adelina Pestrițu nu s-a lăsat descurajată și, după ce a făcut postarea cu bradul de Crăciun a mai avut și altele care, într-un fel, explică alegerea pe care a făcut-o în ceea ce privește ornamentele.

Mai exact, Adelina Pestrițu a început să își promoveze brand-ul personal de haine, iar majoritatea ținutelor propuse de frumoasa influencer sunt… neagre, semn că bruneta propune, în fapt, ca această culoare să se impună în noile trenduri.

De altfel, negrul pare să fie culoarea favorită a vedetei, majoritatea imaginilor pe care le-a postat, în ultima perioadă, pe conturile sale de socializare, prezentând-o pe frumoasa Adelina Pestrițu purtând asemenea ținute.

Adelina Pestrițu nu își mai expune fetița în mediul online

Devenită celebră ca și influencer, Adelina Pestrițu, după o lungă perioadă de timp în care a postat imagini cu fetița ei și a lui Virgil Șteblea, a decis să nu mai facă acest lucru, dispariția Zenaidei de pe Instagram fiind explicată de vedetă într-un interviu pentru Viva.

Intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă. Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut.

Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste. Până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor”, a declarat Adelina Pestrițu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT