Life

Adelina Pestrițu, restricții legat de fiica sa. De ce nu o mai expune vedeta pe Zenaida în online

Adelina Pestrițu a luat o decizie radicală în ceea ce o privește pe fiica sa în vârstă de 3 ani, Zenaida. Vedeta crede că este cea mai bună hotărâre.
02.11.2021 | 16:41
Adelina Pestritu restrictii legat de fiica sa De ce nu o mai expune vedeta pe Zenaida in online
Adelina Pestrițu, restricții legat de fiica sa. De ce nu o mai expune vedeta pe Zenaida în online. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă este una dintre influencerițele care are ceva restricții legat de copilul său, după ce o perioadă foarte lungă de timp le-a arătat fanilor imagini cu ea.

Fosta soție a lui Liviu Vârciu nu-și mai expune fiica de ceva timp, lucru care i-a făcut pe internauți să se întrebe care este motivul. Vedeta a ajuns să gândească altfel.

ADVERTISEMENT

În felul acesta Adelina Pestrițu spune că pune mai mare preț pe intimitate și nu mai dorește să o expune pe Zenaida pe rețelele de socializare, asta și pentru că e destul de mică.

Adelina Pestrițu, decizie radicală legat de fiica sa. De ce nu mai apare Zenaida pe Instagram

Influencerița consideră că Zenaida are timp să active în social media când va fi mai mare, mai ales că va beneficia de toată susținerea din partea părinților ei.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Steblea, cred că au luat cea mai bună decizie în ceea ce o privește pe micuță, respectându-i în acest fel dreptul la viață personală.

„Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu Virgil.

ADVERTISEMENT

Știu că, într-o lume în care rețelele de socializare au devenit spațiul comun unde găsim de la tipsuri, lifestyle, fashion până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale.

Intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă. Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut.

ADVERTISEMENT

Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste.

Până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor”, a declarat Adelina Pestrițu pentru revista viva.ro.

Adelina Pestrițu și Zenaida, pe coperta unor reviste

Vedeta a avut o perioadă în care o expunea destul de des pe Zenaida, cu care a și apărut la mai multe ședințe foto. De asemenea, micuța a fost și protagonista unor coperte de revistă.

Fosta prezentatoare de la Kanal D este decisă să țină cont de alegerea făcută, precizând că fanii vor afla primii dacă se va răzgândi în această privință.

ADVERTISEMENT