Life

Adelina Pestrițu s-a făcut de râs? Oana Zăvoranu îi aruncă în față cel mai ciudat photoshop

29.12.2020 | 15:30
Adelina Pestritu sa facut de ras Oana Zavoranu ii arunca in fata cel mai ciudat photoshop
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a pus din nou toate tunurile pe Adelina Pestrițu! Influencerița ar fi editat o fotografie excesiv, poate chiar inutil, astfel încât laba piciorului apare în poză exagerat de mare, lucru care a stârnit hohote de râs în mediul online.

Oana Zăvoranu a profitat de imaginea pe care a primit-o de la fanii ei pe privat și a comparat piciorul brunetei cu personajul de desene animate Bigfoot.

ADVERTISEMENT

Într-un story, actrița l-a luat peste picior pe soțul Adelinei: „Virgilică F**ky Țeparu, vezi că dacă îți trage Pinocchio o labă…”.

Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Adelinei Pestrițu

Presupusul photoshop a fost observat de mai multă lume și rămâne un mister de ce Adelina a vrut să își lungească atât de mult degetul cel mare de la picior, dar probabil e o chestiune la care doar influencerii se pricep și o pot explica.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când Oana Zăvoranu o ia la bani mărunți pe Adelina Pestrițu, pe care a poreclit-o Pinocchio, din cauza faptului că în trecut, când nu era atât de celebră, avea nasul mare.

adelina pestrițu
Imaginea cu Adelina Pestrițu care a intrigat-o pe Oana Zăvoranu. Foto: Instastory

Zăvoranu s-a legat recent, invitată la Teo Show până și de urechile Adelinei: „Adelina Pestrițu are urechi de elf. Mie mi-a zis un internaut că a primit Oana Roman mere de altceva, că scroafele mănâncă mere”.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare o umilință să zici ce tampon folosești tu sau cum face Pinocchio (n.r.: Adelina Pestrițu) care zice că nu mai are cafea. Eu dacă ajung vreodată să cer cafea pe Instagram mai bine aș dispărea de pe panoplia vedetelor din România.

Nu vedeți că toate divele promovează orice: picături de ochi, unguent de anus, suplimente alimentare… De mâncare nu mai zic. Să vedeți ce salam mănânc și ce salată am primit. Ele sunt niște sărăcii, de fapt. Noi tre să știm că mănâncă ele salate sau că una face mâncare cu bulion… Nu există așa ceva”, a spus Zăvoranu în urmă cu ceva timp pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT