Life

Adelina Pestriţu s-a ras în cap. Cum arată acum fosta soție a lui Liviu Vârciu

13.06.2020 | 16:07
Adelina Pestritu sa ras in cap Cum arata acum fosta sotie a lui Liviu Varciu
Adelina Pestrițu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În plină pandemie de coronavirus, Adelina Pestrițu a decis că este momentul unei schimbări radicale de look, așa că s-a pus pe treabă, iar rezultatul vă va lăsa cu siguranță fără cuvinte. Asta pentru că fosta soție a lui Liviu Vârciu și-a tuns părul scurt și s-a ras pe o parte, optând astfel pentru o coafură cu care nu s-a mai afișat de ani întregi.

Adelina Peștrițu, transformare incredibilă în plină pandemie

Am făcut-o! Pentru mine 2020 este un an al schimbărilor și asta mă face să-mi doresc să mă transform în cea mai bună versiune a mea.

ADVERTISEMENT

Astfel m-am reîntors la tunsoarea care m-a făcut în urmă cu 4 ani să mă reinventez şi să îmi demonstrez mie că feminitatea stă în atitudine, NU în păr şi tocuri”, a scris frumoasa brunetă pe contul personal de Instagram, iar transformarea ei spectaculoasă nu a putut fi trecută de vederea de fani.

 

Aceștia au complimentat-o pentru felul în care arată și, vă vine sau nu să credeți, doamnele și domnișoarele i-au transmis că au de gând să adopte la rândul lor un astfel de stil. Nu de alta, dar vara și-a intrat deja în drepturi, iar părul scurt este ideal pentru perioada în care ne aflăm.

ADVERTISEMENT

Dunga e belea”, „Ești atât de frumoasă, de parcă n-ai fi de pe lumea asta!”, „Adevărul e că fizionomia ta se potrivește foarte bine cu părul scurt, ești norocoasă”,  „Mi-ai adus aminte ce mișto e părul scurt , cred că o să mă tund și eu iar”,  „Ce bine te prinde tunsoarea. Important este să te simți tu bine cu noul Look, nu contează ce spun gurile rele”, sunt doar câteva dintre comentariile scrise de internauți.

Gata, acum sunt decisă și eu. De mult doream păr scurt, ca acesta lung pe care îl am e uscat și mă enervează”, „Mă uit la tine și te admir. Mulțumesc pentru vibe-ul tău pozitiv. Ești un om superb”, au mai scris aceștia.

ADVERTISEMENT

Este însărcinată și a luat o decizie importantă pentru familia ei

2020 este un an al schimbărilor pentru Adelina Pestrițu. De îndată ce a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară, Adelina Pestrițu i-a transmis soțului său, Virgil Șteblea, că trebuie să se mute într-o casă nouă, iar bărbatul s-a pus imediat pe treabă. Nu de alta, dar bebe este deja pe drum, iar bruneta vrea ca întreaga familie să se bucure de un spațiu mult mai generos.

Vă dau vestea! Ne mutăm la casă. Este un real motiv de bucurie. Sunt foarte fericită pentru că este casa visurilor noastre, a amândurora, am găsit-o deja. O să urmeze deja procesul de mutare care mie deja îmi dă mari bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

Îmi e groază să mă apuc de strâns, dar la bază stă o schimbare majoră în viaţa noastră şi asta mă motivează cel mai tare. Sunt convinsă că această casă o să ne aducă multe perioade frumoase. Poate schimbăm norocul şi ies două liniuţe la test!”, le-a transmis Adelina prietenilor din mediul virtual.

ADVERTISEMENT