Life

Adelina Pestrițu s-a vindecat de COVID-19, dar fanii n-o susțin: ”Nici pe tine nu te mai crede nimeni”

15.09.2020 | 18:55
Adelina Pestritu sa vindecat de COVID19 dar fanii no sustin Nici pe tine nu te mai crede nimeni
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu s-a vindecat de COVID-19. Vedeta a făcut dezvăluirea atât pe blogul personal, dar și pe contul oficial de Instagram și pagina de Facebook. Ea nu a fost prezentă în mediul online timp de două săptămâni. A revenit, în forță, astăzi, postând un ”jurnal de izolare” pe blog și strory-uri pe ambele conturi oficiale de pe rețelele de socializare.

Frumoasa brunetă își anunță fanii că s-a vindecat:„ce a fost greu a trecut și iată-mă, din nou, aici cu voi. Mă simt de parcă aș începe o nouă etapă din viața mea. (…)Am primit o lecție importantă despre necunoscut, umanitate, izolare și dor. Nu a fost ușor, dar sunt recunoscătoare pentru ce am învățat”, a fost mesajul emoționant care însoțește imaginile pe de rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Mesajele Adelinei au ajuns în inimile multor internauți. Doar pe Instagram postarea a strâns peste 41000 de aprecieri și 600 de comentarii, în 7 ore. Gurile rele nu au întârziat să apară, însă.

Adelina este vindecată de COVID-19, dar criticată de fani

Printre sutele de mesaje de susținere și urări de bine, s-au numărat și câțiva sceptici. Mesaje ca „No, iaca, și n-ai murit tu, care plângeai de zici că mori”, „De ce nu ai făcut story până acum? Doar nu ai fost atât de grav, să nu poți povesti ce s-a întâmplat„, „Nici pe tine nu te mai crede nimeni” și „Cam exagerat”, nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Aceste acuze au trezit și spiritul de apărare al simpatizanților Adelinei, care au simțit nevoia să o protejeze de răutăți, și s-a creeat astfel o adevărată dispută, scrisă în comentarii, la postarea vedetei.

Nu este primul episod de acest fel pentru Pestrițu, în urmă cu două săptămâni când a anuțat că este bolnavă, vedeta a spus că a rămas fără gust și miros, deși InstaStory-ul ei afișase, cu doar câteva ore în urmă, un filmuleț în care o puteam vedea mirosind un brăduț de mașină și afirmând că îi place mult mirosul vaniliei.

ADVERTISEMENT

Acestă scenă a cauzat un alt val de scepticism în rândul fanilor și al altor persoane publice, precum Cristina Ich.

”Niciodată nu mi-am imaginat că ești foarte bine pe zi, adică foarte bine, foarte veselă, mirosind brad… și seara te lovește un COVID. E foarte greu să cred că oamenii care rămân fără gust și fără miros nu se testează și se testează abia când revine mirosul și gustul și atunci își dau seama că au COVID”,  a afirmat iubita lui Alex Pițurcă, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Adelina s-a apărat atunci postând un mesaj pe Instagram:“regret că nu am fost activă pe rețelele de socializare, dar am decis să mă concentrez 100% pe starea mea de sănătate, să revin alături de familia și de copilul meu. Nu e plăcut să fii bolnav. În perioada de izolare mi-am scris toate gândurile într-un articol pe care urmează să-l urc pe blogul meu, în care vă povestesc detaliat despre această experiență.Până atunci, vreau să vă liniștesc, mi-am terminat tratamentul și mă simt mult mai bine. Ne revedem curând, sper eu, bine. Vă pup!” 

De acestă dată, Adelina nu a răspuns în niciun fel gurilor rele.

 

ADVERTISEMENT