Frumoasa Adelina Pestriţu speră să fie o mamă bună!

Filon Stan   
in Galerie foto
23/02/2018, 12:30
Frumoasa Adelina Pestriţu speră să fie o mamă bună! GALERIE FOTO

Suntem obinuiţi s-o vedem pe podiumul de prezentări de modă. Ba într-o rochie de mireasă, ba într-un super costum de baie, care să-i pună în evidenţă formele ei perfecte, dar nu suntem obinuiţi s-o vedem cu un copil în braţe, dar nici nu ne-o închipuim schimbând scutece.

Cu toate acestea, frumoasa Adelina Pestriţu trebuie să le facă şi pe-astea, dar se pare că are şi unele îndoieli, fapt care reiese şi dintr-un mesaj postat de mondenă pe o reţea de socializare. Adelina a scris: „Sperăm să ne descurcăm bine în rolul de părinţi”. 

Adelina Pestriţu speră să fie o mamă bună!

Adelina Pestriţu este însărcinată în luna a patra şi trăieşte la maximum fiecare etapă. Frumoasa trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul său, Virgil, iar cei doi vor fi părinţi în vara acestui an. „Dragii mei prieteni, vârsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam să-l primesc vreodată. Eu şi iubitul meu, Virgil, suntem fericiţi să împărtăşim cu voi vestea că vom deveni părinţi”, le mărturisea vedeta fanilor virtuali.

Iubitul Adelinei, Virgil, este încântat că va deveni tată şi are grijă să-i asigure brunetei liniştea şi confortul de care are nevoie în această perioadă. Adelina arată în continuare foarte bine, singura modificare fiind, deocamdată, trecerea de la ţinutele sexi la unele mai confortabile.

Închide ×