Life

Adelina Pestrițu, operată de urgență la coloană. Primele declarații ale brunetei

Adelina Pestrițu a trecut în cursul zilei printr-o operație delicată la coloană. Frumoasa brunetă și-a ținut fanii la curent cu intervenția suferită.
13.01.2022 | 15:44
Adelina Pestritu operata de urgenta la coloana Primele declaratii ale brunetei
Adelina Pestițu, declarație după operația la coloană. Ce a transmis vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a fost operată joi, 13 ianuarie 2022, anunțându-și internauții despre intervenție încă de seara trecută, iar acum a făcut primele declarații despre ce a pățit și cum se simte.

Renumita influenceriță a postat pe rețelele de socializare câteva imagini din spital, înainte și după intervenție. Vedeta a subliniat faptul că lucrurile au decurs cât se poate de bine.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu nu a oferit prea multe detalii, însă le-a mulțumit din suflet celor care s-au gândit la ea și i-au trimis mesaje de încurajare în număr foarte mare.

Adelina Pestițu, declarație după operația la coloană. Ce a transmis vedeta

Fosta soție a lui Liviu Vârciu s-a fotografiat direct de pe patul de spital. Adelina Pestrițu și-a asigurat fanii că totul a decurs conform planului.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fosta prezentatoare TV este mândră că a reușit să rezolve problema care-i dădea mari dureri de cap, acum, la început de an nou.

Adelina Pestrițu, în spital
Adelina Pestrițu, în spital după operația la coloană. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Ne vedem mai târziu. Sunt bine! Mulțumesc pentru mesajele de încurajare. Am trecut peste intervenția pe care a trebuit să o fac în această dimineață.

ADVERTISEMENT

Nu pot să spun că este cea mai grea, nici cea mai ușoară. Orice intervenție presupune emoții și stres, indiferent cât de mică ar fi. Știți deja de durerile mele de spate, mă plâng de 2 ani, dacă nu mai mult.

Am făcut și fizioterapie, dar presupune un tratament pe o perioadă îndelungată și nu zic că nu sunt rezultate, sunt.

ADVERTISEMENT

Dar atunci când ai dureri vrei ca ele să se oprească acum, indiferent ce ai face, vrei să scapi de ele, iar pentru asta am venit la spital.

În urma RMN-ului pe care l-am făcut medicul l-a interpretat și mi-a recomandat să fac o discectomie cu alcool.

Cu toate astea pot să spun că mă simt norocoasă pentru că am întâlnit niște super medici. Le mulțumesc pentru căldura cu care m-au tratat”, a precizat Adelina Pestrițu după ce a ieșit din sala de operație.

ADVERTISEMENT