Life

Adelina Pestriţu, testată de coronavirus. Reacția vedetei la aflarea rezultatului

23.08.2020 | 14:11
Adelina Pestritu testata de coronavirus Reactia vedetei la aflarea rezultatului
ADVERTISEMENT

Vedetele din showbiz sunt tot mai alarmate din cauza pandemiei, printre ele se numără şi Adelina Pestriţu, care a fugit repede la spital pentru a se testa de coronavirus.

Situaţia critică în care ţara noastră se află după infestarea cu coronavirus a determinat-o pe brunetă să îşi facă testul de coronavirus, iar rezultatul a devenit public.

ADVERTISEMENT

Adelina a postat pe Instastory tot procesul. Dis de dimineaţă, ea s-a prezentat la o clincă privată din Capitală şi, foarte răbdătoare, a aşteptat ca doctorul să-i recolteze o probă de sânge pentru testul coronavirus

Adelina Pestrițu s-a testat de coronavirus

Rezultatul mult aşteptat a fost împărtăşit prima dată cu fanii săi de pe Instagram, unde frumoasa brunetă a anunţat că este perfect sănătoasă și că nu are motive de îngrijorare. Ea a realizat acest test pentru că filmează pentru tot felul de colaborări pe care le are și este necesar ca toată lumea să fie sănătoasă la aceste întâlniri, în special când este cu familia.

ADVERTISEMENT

Vedete infectate cu noul coronavirus

Șirul îmbolnăvirilor cu Covid 19 nu a trecut neobservat prin rândul vedetele din showbiz. Diagnosticaţi cu acest virus nemilos, Andreea Esca, Marcel Pavel şi Alina Puşcaş au anunţat public pe site-urile de socializare ca au fost infestaţi.

Prezentatoarea Tv Alina Puşcaş a fost un caz fericit, forma de infectare cu coronavirus a fost una uşoară, nu a avut sintome, dar, totuşi, a ales să se izoleze departe de familie la Spitalul Militar mobil din Otopeni. Între timp, colegii ei au fost internaţi în spitalele de boli infecţioase Matei Balş şi respectiv Victor Babeş din Bucureşti în stare critică.

ADVERTISEMENT

Cu toţii au fost optimişti  şi au transmis fanilor să râmână pozitivi şi că nu trebuie să te simţi prost dacă te-ai infectat.

Celebră după mariajul cu Liviu Vârciu

Cunoscută drept una dintre cele mai urmărite persoane publice din România, vedeta postează zilnic imagini din viața ei. Astfel, cele mai recente postări de pe contul de Instagram demonstrează că are un ochi bine format pentru modă şi nu se dă în lături să adopte ţinute atipice.

ADVERTISEMENT

Celebritatea Adelinei Pestrițu a venit după mariajul cu Liviu Vârciu din 2009, de care a divorțat după doar un an. Ulterior, a fost cooptată în echipa Kanal D, unde a prezentat două emisiuni tv. Mai târziu, bruneta a prins gustul online-ului, face bani din haine şi social media. În prezent, vedeta este căsătorită cu Virgil Şteblea din 2019 şi  împreună au o fetiţă pe nume Zenaida, născută în 2018.

Bruneta strânge mii de aprecieri la postări din partea fanilor, iar comentariile sunt pe măsură. „ Toată stima pentru tine! Mereu woow.”,  „ Divină, superbă, graţioasă”,  „ Eşti minunată, atât de superbă. Te admir foarte mult!” 

Adelina colaborează cu o mulţime de brand-uri, însă, de curând a încheiat contract cu un cunoscut site de fashion, devenind imaginea lor. Într-o postare, ce anuţă un parteneriat platit aceasta poartă un compleu cu print, mulat pe corp, format dintr-un top şi fustă, care îi pun în evidenţă trupul bine lucrat la sala de fitness. Ţinutele bine coroite, pantalonii evazaţi sau fuste cu volane, în culori neutre sau viu colorate vin perfect pe corpul vedetei, semn că aceasta are mare grijă de aspectul său fizic.

ADVERTISEMENT