Life

Adelina Pestrițu, prima reacție despre zvonurile privind divorțul de Virgil Șteblea. Ce a mărturisit vedeta

Adelina Pestrițu a făcut o primă declarație privind zvonurile separării de partenerul ei de viață, Virgil Șteblea. Cei doi formează un cuplu încă din anul 2017.
08.02.2022 | 17:14
Adelina Pestritu prima reactie despre zvonurile privind divortul de Virgil Steblea Ce a marturisit vedeta
Adelina Pestrițu infirmă zvonurile divorțului de Virgil Șteblea: ”Suntem bine, cu planuri mari”. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Influencerița a reacționat legat de zvonurile privind divorțul de tatăl fiicei sale, Zenaida. Frumoasa brunetă a spus cum stau lucrurile cu adevărat în familia sa.

Fosta soție a lui Liviu Vârciu a punctat faptul că mariajul cu Virgil Șteblea merge foarte bine și nu se pune problema unei separări. Relația lor este una extraordinară.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Adelina Pestrițu a subliniat faptul că mariajul cu partenerul ei de viață merge foarte bine. În plus, bruneta anunță o surpriză pentru cei care o urmăresc.

Adelina Pestrițu infirmă zvonurile divorțului de Virgil Șteblea: ”Suntem bine, cu planuri mari”

Adelina Pestrițu informă zvonurile privind divorțul de Virgil Șteblea, cu care este căsătorită din anul 2019. Au împreună și o fetiță de care sunt tare mândri.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Kanal D a ținut să mai adauge că are planuri serioase pentru viitorul apropiat, fără să ofere prea multe detalii în această privință.

„Dați-ne voie, ca vreodată, dacă se va întâmpla să discutăm despre divorț, să vă anunțăm noi, singura sursă veridică în povestea asta.

ADVERTISEMENT

Nu ne mai divorțați voi zilnic. Dacă vreți neapărat statusul relației noastre, suntem bine, cu planuri mari și gânduri bune de viitor. Și tot așteptând vestea mult dorită de voi, divorțul, s-ar putea să primiți alte vești. 

Nu vă așteptați să mă transform într-un personaj care dezminte fiecare știre. O voi face doar când trebuie și unde trebuie, în instanță”, a declarat frumoasa brunetă în social media, scrie viva.ro.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu, mamă pentru a doua oară. Ce a dezvăluit

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea și-au dorit foarte mult un copil, bucuria venirii pe lume a fiicei lor fiind una imensă. Cei doi își doresc foarte mult să devină părinți pentru a doua oară.

Cunoscuta influenceriță a vorbit de foarte mult ori despre acest aspect important al vieții sale, precizând că are în plan să devină mamă din nou, dar lasă lucrurile să vină de la sine.

ADVERTISEMENT