Fotbal international

Adelina şi Cristi Chivu, 12 ani de la cununia religioasă. “Tot înainte, iubire…până la final

09.07.2020 | 13:03
Adelina si Cristi Chivu 12 ani de la cununia religioasa Tot inainte iubirepana la final
ADVERTISEMENT

Adelina şi Cristi Chivu alcătuiesc unul dintre cele mai frumoase cupluri din sportul românesc. Fosta prezentatoare a ştirilor sportive şi ex-căpitanul echipei naţionale trăiesc în continuare aceeaşi frumoasă poveste de dragoste, la fel ca în prima zi.

Adelina şi Cristi şi-au unit destinele în 2008, naşi fiindu-le fostul impresar Victor Becali şi soţia lui. Acum se împlinesc 12 ani de la momentul magic al cununiei religioase şi cei doi sunt la fel de îndrăgostiţi unul de celălalt.

ADVERTISEMENT

Au serbat momentul special mai întâi pe o plajă din Puglia, apoi cu familia la Milano. Dragostea lor a avut drept roade venirea pe lume a celor două fiice, Natalia, 11 ani, şi Anastasia, 10 ani.

Mesajul lui Cristi Chivu despre aniversarea a 12 ani de la cununia cu Adelina

Mesajul apărut alături de o fotografie pe contul de Instagram al lui Cristi Chivu denotă acelaşi bun simţ al cuplului dintotdeauna, dar şi profunzimea relaţiei lor.Construită pe încredere, prietenie și dragoste. 12 ani. Tot înainte, iubire… până la final!

ADVERTISEMENT

Cristi Chivu a decis să continue fotbalul după ce şi-a încheiat cariera de jucător, alegând să devină antrenor. Chibzuit şi fără grabă, el a preferat să înceapă munca de jos în cadrul clubului unde a cunoscut marile performanţe ale carierei, Inter, unde a activat cu foarte bune rezultate la nivelul mai multor grupe de copii şi juniori.

Chivu a prins perioada de glorie la Inter

La Inter, Cristi Chivu a prins perioada glorioasă a epocii Massimo Moratti, după scandalul Calciopoli, care a dus timp de câţiva ani la declinul celor de la Juventus.

ADVERTISEMENT

Cu portughezul Jose Mourinho pe bancă, Inter a dominat autoritar campionatul intern, dar a reuşit să câştige și Champions League.

Relaţie excepţională cu Jose Mourinho

Spre deosebire de Adrian Mutu, care a avut mari probleme cu Mourinho, sfârşind prin a fi dat afară de Chelsea după ce antrenorul lusitan a comandat un test antidoping şi românul a fost găsit pozitiv la cocaină, Cristi Chivu a fost unul dintre jucătorii favoriţi ai portughezului, titular indiscutabil.

ADVERTISEMENT

Cariera sa a cunoscut un moment de mare cotitură în iarna lui 2010, când a suferit o gravă accidentare la cap într-un duel cu Sergio Pellissier în meciul cu Chievo şi s-a crezut că se va opri încă de atunci. Dar, purtând cască de protecţie Chivu a revenit pe teren, a câştigat Champions League şi a mai jucat până la 33 de ani.

ADVERTISEMENT
Tags: