News

Adelina si Cristi Chivu isi fac POFTELE ca italienii!

Traiul printre italieni si-a pus amprenta in preferintele culinare ale sotilor Chivu. Desi ar putea sa manance regeste in orice restaurant de lux, Adelina si Cristi nu se dau niciodata in laturi de la...
01.06.2014 | 08:37
Adelina si Cristi Chivu isi fac POFTELE ca italienii

Traiul printre italieni si-a pus amprenta in preferintele culinare ale sotilor Chivu. Desi ar putea sa manance regeste in orice restaurant de lux, Adelina si Cristi nu se dau niciodata in laturi de la o pizza delicioasa ca-n “Cizma”.

1

Desi a spus in repetate randuri ca nu s-a adaptat deloc la viata din Italia, Adelina Chivu are preferinte culinare demne de o italianca get-beget. Intoarsa in Romania impreuna cu sotul ei si cele doua fiice, bruneta pofteste la preparatele italienesti.

2

Ca sa fie sigura ca se va bucura de o pizza ca la carte, Adelina si-a trimis sotul sa cumpere delociosul preparat dintr-un restaurant cu staif din Herastrau.

3

De fapt, drumul l-au batut impreuna, insa, ajunsi in apropierea localului, Adelina a preferat sa ramana in masina. Cel mai probabil, in masina de lux se aflau si cele doua fetite, intrucat Adelina a stat mai tot timpul intoarsa spre bancheta din spate.

4

Cristi s-a intors imediat cu doua cutii mari de pizza. Sportivul era imbracat cool, cu o pereche de pantaloni cu turul lasat si pantofi sport asortati.

5

Cand a dat sa urce in masina, Cristi a inceput sa-i zambeasca Adelinei, semn ca cei doi au in continuare o relatie armonioasa, exact ca la inceput.

6

Deloc deranjati de faptul ca pizza ar putea sa se raceasca, sotii Chivu au plecat apoi acasa, unde aveau sa o savureze in tihna.

Stau intr-o vila de 4 milioane de euro

Adelina si Cristi Chivu s-au intors in Romania dupa mai multi ani petrecuti in Italia, unde a activat fotbalistul.

Si-au cumparat o vila cu aspect futurist, de 2500 de metri patrati, la Corbeanca, evaluata la 4 milioane de euro.

SURSA: cancan.ro