Life

Adevărata față a Andreei Mantea! Prezentatoarea Kanal D și-a dezvăluit chipul fără pic de machiaj

09.11.2020 | 15:16
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea s-a filmat la scurt timp după ce s-a trezit dimineața, fără machiaj, fără filtre, pur și simplu naturală, spre surprinderea fanilor. Ea apare într-un Insta Story în care vorbește despre experiența din Maramureș, unde se află cu filmările pentru una dintre emisiunile pe care le prezintă la Kanal D.

Andreea Mantea, fără filtre și make-up

Putem spune că bruneta se numără printre puținele dive de la noi care se mândrește cu o piele netedă, fără intervenții estetice, ba chiar arată destul de bine și fără machiaj.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea are un artificiu la care apelează de ani bun, anume genele false, ori genele fir cu fir. din dorința de a-și pune în valoare privirea.

Vedeta Kanal D nu mai are nevoie de machiaj datorită genelor false, care o ajută să pară ca și cum ar fi fardată la ochi. Cu excepția acestui detaliu, prezentatoarea tv s-a filmat fără pic de machiaj ori filtru, iar pielea complet naturală a putut fi admirată de fani.

ADVERTISEMENT
Andreea Mantea este prezentatoare Kanal D, una dintre puținele vedete care se lasă pozată nemachiată
Andreea Mantea este prezentatoare Kanal D, una dintre puținele vedete care se lasă pozată nemachiată

„Ador România!  Și, de când m-am reîntors în tara mea, m-am gândit să merg să o vizitez încă o dată , să merg în fiecare zona a ei, pentru că mi -a lipsit cat am fost departe. (…)

Aveam nevoie să-mi hrănesc sufletul cu o bucățică din România mea. Și nu puteam să aleg o altă zona, mai colorată, mai frumoasă, mai darnică și mai bogată, decât Maramureșul”, declara Andreea Mantea despre emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea”, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a prezentat Puterea Dragostei timp de două sezoane, timp în care și-a format o comunitate pe Instagram de aproape 2 milioane de urmăritori, oameni cu care ține legătura constant și cărora le cere sfaturi și le împărtășește lucruri despre viața ei personală.