Adevăratele motive ale divorţului lui Stelea! “Eram obişnuiţi oricum!”

Mirela Popa şi Bogdan Stelea au încheiat, recent, la notar o poveste de dragoste cu năbădăi, care a durat 8 ani. S-au despărţit prieteni, dar au refuzat să vorbească despre impasul peste care...
02.06.2014 | 11:28
Adevaratele motive ale divortului lui Stelea Eram obisnuiti oricum
ADVERTISEMENT

Mirela Popa şi Bogdan Stelea au încheiat, recent, la notar o poveste de dragoste cu năbădăi, care a durat 8 ani. S-au despărţit prieteni, dar au refuzat să vorbească despre impasul peste care nu au putut să treacă.

La începutul relaţiei, Mirela şi Bogdan au mai fost la un pas de ruptură, însă au reuşit să se regăsească. Iată că de această dată despărţirea a fost inevitabilă, iar creatoarea de modă nu pare afectată de schimbările survenite recent în viaţa ei. „Foarte bine fac, cum să fie viaţa după divorţ? Normală, aşa cum a fost şi până acum: muncesc, călătoresc,  ne vedem fiecare de ale noastre, nu s-a schimbat ceva la modul că  avem copii şi că trebuie să împărţim ceva,  a fost totul foarte repede, foarte civilizat, foarte frumos şi amândoi suntem bine”, ne-a mărturist fosta doamnă Stelea.

ADVERTISEMENT

Se pare că mariajul creatoarei de modă a fost zdruncinat din temelii o dată cu ascensiunea ei profesională. Bogdan i-a înţeles meseria, a susţinut-o cât a putut, însă se pare că lucrurile între ei ar fi scăpat de sub control. Mai precis, împărţeau acelaşi apartament, dar cu rândul. Cam aşa s-au derulat lunile premergătoare divorţului, când cariera a fost prioritatea fiecăruia, în detrimentul vieţii de cuplu.

Chiar Mirela Popa ne-a mărturisit că nu îi este urât să doarmă singură, situaţie cu care se obişnuise de fapt şi când era măritată. „Nu am timp să stau acasă, nu stau prea mult acasă. Eu şi Bogdan eram obişnuiţi oricum să dormim singuri, el era plecat, eu eram plecată …După divorţ, poate mi-a fost greu o zi, două, trei, dar te obişnuieşti o data ce accepţi decizia pe care ai luat-o. Asta e viaţa, ce să facem? Părinţii mei au fost lângă mine. Cărui părinte îi place să audă aşa ceva, că fata lui divorţează? Automat se gândesc că nu îţi merge bine.  Atâta timp cât au văzut că eu sunt ok, sunt şi ei ok şi mă susţin. Deciziile din viaţa mea le-am luat singură şi ei au respectat lucrul acesta întotdeauna”, a adăugat ea.

ADVERTISEMENT

Sursa: spynews.ro