Fotbal intern

Adevăratele motive pentru care Meme Stoica a plecat de la FCSB! Două persoane apropiate bolnave + transferurile făcute de Becali

08.08.2019 | 18:22
Adevaratele motive pentru care Meme Stoica a plecat de la FCSB Doua persoane apropiate bolnave  transferurile facute de Becali

Mihai Stoica a luat decizia de a părăsi FCSB. Directorul sportiv a fost miercuri la Palatul lui Gigi Becali pentru a-i transmite decizia finală patronului. Episodul a avut loc și după meciul cu Botoșani, când FANATIK a anunțat în exclusivitate că Meme Stoica vrea să plece de la FCSB, dar Becali l-a convins să rămână. Decizia luată de fostul director sportiv al roș-albaștrilor vine într-un moment dificil prin care trece Stoica, care se confruntă cu mai multe probleme familiale.

Motivele pentru care Meme Stoica a plecat de la FCSB

Meme Stoica a ales să plece de la FCSB din cauza problemelor familiale cu care se confruntă în această perioadă. Mama sa este bolnavă de mai bine de un an de zile, iar mama fostei sale soții Corina, de asemenea, are probleme grave de sănătate. Fosta soacră a lui Stoica a trebuit chiar să fie mutată pentru tratament în străinătate, starea ei de sănătate fiind din ce în ce mai precară. Stoica a rămas în relaţii extrem de bune cu Corina şi familia acesteia, aşa că, în acest context, Meme Stoica s-a hotărât să fie mai aproape de persoanele pe care le consideră apropiate.

Un alt motiv pentru care Meme a decis să-și dea demisia de la FCSB este legat de politica de transferuri impusă de Gigi Becali. În ultimii ani, sugestiile făcute de directorul sportiv nu au contat pentru Becali. Mai mult, patronul vicecampioanei chiar l-a criticat pe Stoica pentru rezultatele modeste ale echipei din acest început de sezon.

Mihai Stoica a ales să plece de la FCSB din cauza problemelor familiale. Sursă Foto: Sportpictures.eu

Meme a criticat politica de transferuri a lui Becali

Mihai Stoica a criticat, indirect, politica de transferuri impusă de Becali la FCSB. Directorul sportiv spunea înaintea startului sezonului trecut din Casa Pariurilor Liga 1 că patronul roș-albaștrilor aduce prea mulți jucători, motiv pentru care la echipă nu se pot închega relațiile de joc necesare câștigării titlului. Mai mult, Meme declara că o interdicție la transferuri ar fi un lucru pozitiv pentru FCSB.

Nu mai avem nevoie de transferuri, dar dacă patronul își dorește… I-am explicat că nu trebuie să aducem foarte mulți jucători. Chiar mi-aș dori să avem vreo interdicție la transferuri. E foarte greu să faci ceva când ai atâția jucători“, declara Stoica în vara anului 2018.

  • 54 de ani are Mihai Stoica
  • 4 titluri de campioană a câștigat FCSB cu Meme în staff