ADVERTISEMENT
Life

Adevăratele sentimente ale Irishei pentru Culiță de la Survivor România! Raluca Dumitru a spus tot!

Autor: Dan Suta | 08.05.2021 | 21:55
Adevăratele sentimente ale Irishei pentru Culiță de la Survivor România! Raluca Dumitru a spus tot!
Irisha ar fi pus ochii pe Culiță de la Survivor România

Ce urmărește Irisha de la Survivor România de la Culiță Sterp? Raluca Dumitru a făcut câteva dezvăluiri care schimbă în intregime ceea ce concurenta a susținut până acum legat de relația ei cu cântărețul de muzică de petrecere.

ADVERTISEMENT

Raluca susține că pe avion, în drumul pe care cele două l-au făcut către Republica Dominicană, aceasta i-a mărturisit că îi place de Culiță Sterp, însă nu a înțeles foarte tare la acel moment ce înseamnă acest lucru.

Auzind cele spuse de Raluca, Sebastian a început să facă anumite legături cu ceea ce a mai auzit și el de la Irisha, care i-a întrebat pe băieți cum de nu s-au cuplat până acum cu nicio fată.

Irisha de la Survivor România, îndrăgostită de Culiță Sterp?

„Se crede cea mai frumoasă, cea mai sexy”, a declarat Raluca Dumitru, insinuând că Irisha a mers țintită la Survivor România ca să îl cucerească pe Culiță Sterp, chiar dacă acesta are o iubită acasă.

ADVERTISEMENT

Zanni, Raluca și Sebi au comentat comportamentul Irishei de când a intrat în competiție, iar apoi au avut și o discuție importantă cu ea legat de cine trebuie să meargă pe trasee și cum să se realizeze nominalizările pe viitor.

Irisha a mărturisit că niciodată nu s-a gândit la Culiță Sterp ma mult ca la simplu coleg și că ea îl apreciază pentru corectitudinea de care acesta a dat dovadă de-a lungul acestui show de televiziune.

„Îmi place de el ca om”

„E un om imparțial, asta apreciez la el. Îmi place de el ca om”, a declarat Irisha de la Survivor România legat de ce simte cu adevărat pentru cântăreț.

ADVERTISEMENT

Situația din tabăra Faimoșilor devine din ce în ce mai tensionată, după ce Culiță a început să se îndepărteze de Zanni, Cosmin și Sebi.

Chitoșcă îl acuză pe Culiță că încearcă să facă un grup folosindu-se de Elena și, spre deosebire de Irisha, nu este de părere că ar fi tocmai cel mai obiectiv dintre companionii săi.

ADVERTISEMENT

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!