Life

Adevăratele sentimente ale Irishei pentru Culiță de la Survivor România! Raluca Dumitru a spus tot!

08.05.2021 | 21:55
Adevaratele sentimente ale Irishei pentru Culita de la Survivor Romania Raluca Dumitru a spus tot
Irisha ar fi pus ochii pe Culiță de la Survivor România
ADVERTISEMENT

Ce urmărește Irisha de la Survivor România de la Culiță Sterp? Raluca Dumitru a făcut câteva dezvăluiri care schimbă în intregime ceea ce concurenta a susținut până acum legat de relația ei cu cântărețul de muzică de petrecere.

Raluca susține că pe avion, în drumul pe care cele două l-au făcut către Republica Dominicană, aceasta i-a mărturisit că îi place de Culiță Sterp, însă nu a înțeles foarte tare la acel moment ce înseamnă acest lucru.

ADVERTISEMENT

Auzind cele spuse de Raluca, Sebastian a început să facă anumite legături cu ceea ce a mai auzit și el de la Irisha, care i-a întrebat pe băieți cum de nu s-au cuplat până acum cu nicio fată.

Irisha de la Survivor România, îndrăgostită de Culiță Sterp?

„Se crede cea mai frumoasă, cea mai sexy”, a declarat Raluca Dumitru, insinuând că Irisha a mers țintită la Survivor România ca să îl cucerească pe Culiță Sterp, chiar dacă acesta are o iubită acasă.

ADVERTISEMENT

Zanni, Raluca și Sebi au comentat comportamentul Irishei de când a intrat în competiție, iar apoi au avut și o discuție importantă cu ea legat de cine trebuie să meargă pe trasee și cum să se realizeze nominalizările pe viitor.

Irisha a mărturisit că niciodată nu s-a gândit la Culiță Sterp ma mult ca la simplu coleg și că ea îl apreciază pentru corectitudinea de care acesta a dat dovadă de-a lungul acestui show de televiziune.

ADVERTISEMENT

„Îmi place de el ca om”

„E un om imparțial, asta apreciez la el. Îmi place de el ca om”, a declarat Irisha de la Survivor România legat de ce simte cu adevărat pentru cântăreț.

Situația din tabăra Faimoșilor devine din ce în ce mai tensionată, după ce Culiță a început să se îndepărteze de Zanni, Cosmin și Sebi.

ADVERTISEMENT

Chitoșcă îl acuză pe Culiță că încearcă să facă un grup folosindu-se de Elena și, spre deosebire de Irisha, nu este de părere că ar fi tocmai cel mai obiectiv dintre companionii săi.

 

 

 

ADVERTISEMENT