ADVERTISEMENT
Life

Adevăratul motiv al conflictului dintre Sebastian și Ștefan, la Survivor. Ce a dezvăluit Irisha

Irisha a dezvăluit care este adevăratul motiv al conflictului dintre Sebastian și Ștefan, de la Survivor România.
Autor: Andreea Marin | 18.05.2021 | 23:48
Adevăratul motiv al conflictului dintre Sebastian și Ștefan, la Survivor. Ce a dezvăluit Irisha
Irisha a spus care e adevăratul motiv al conflictului dintre Sebastian și Ștefan. Sursa foto: Facebook

Între Sebastian și Ștefan de la Survivor a izbucnit un conflict aprins, despre care a vorbit Irisha, recent eliminată. Aceasta a povestit și ce strategii au fost folosite în această ceartă ce a degenerat.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirile făcute de Irisha despre conflictul dintre Sebastian, Zanni și Ștefan

Irisha a plecat din cadrul competiției din Republica Dominicană și a ajuns înapoi în România. Aceasta a dezvăluit niște informații prețioase despre ceea ce se întâmplă la Survivor.

Ea a explicat că cearta dintre Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă nu era una de amploare, ci mai degrabă la nivel de opinii diferite.

Acest lucru s-a schimbat încetul cu încetul, până să se ajungă la acest conflict dintre concurenții de la Survivor România, care s-a transformat chiar într-unul violent, transmite Wowbiz.

ADVERTISEMENT

Astfel, Irisha spune că în momentul plecării sale, această ceartă era, de fapt, la stadiul unor discuții contradictorii și nimic mai mult.

Acestea au degenerat destul de rapid și s-a ajuns la o bătaie în toată regulă, Ștefan fiind cel care a început atacul, după cum s-a putut vedea și în difuzarea emisiunii.

Ce tactică au folosit Zanni și Sebastian pentru a-l face pe Ștefan să cedeze

Zanni și Sebastian ar fi folosit o tactică specială pentru a-l face pe Ștefan să cedeze, lucru care s-a și întâmplat, până la urmă.

ADVERTISEMENT

„Când am plecat eu, acest conflict începuse, dar nu luase amploare. Erau discuții contradictorii între băieți: Sebi, Zanni, iar de cealaltă parte Ștefan.

Cred că Zanni și Sebi au folosit o tactică. Picătura chinezească. Puțin câte puțin. La un moment dat s-a umplut paharul și Ștefan nu a mai putut. Nu susțin violența sub nicio formă, dar văzând lucrurile din interior… Toți au partea lor de dreptate”, a declarat Irisha la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Irisha consideră că Ștefan este cel care a greșit, pentru că a făcut primul pas în această bătaie, lucru care nu trebuie promovat, a mai spus ea.

„Din start Ștefan a greșit pentru că s-a enervat și s-a exteriorizat, dar cu ce se întâmplă acolo, cu foamea, cu nedormitul, cu stresul, cu traseele și plus toate strategiile celorlalți și faptul că de fiecare dată se pun lemne pe foc. Se dorește un eventual conflict și nu ai cum să te conții”, a mai dezvăluit aceasta.

ADVERTISEMENT

Lucrurile au început să degenereze, iar Ștefan a trebuit să reacționeze, pentru că nu acceptă ca cineva să râdă de el, potrivit fostei concurente.

„Ștefan, fiind bărbat, probabil nu a acceptat faptul ca cineva să-și bată joc de el sau să-l provoace așa tare. Ștefan, din ce-l cunosc eu, e un om bun, are o inimă bună”, a mai spus ea pe Instastory.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!