Life

Adevăratul motiv al divorțului. De ce s-au despărțit, de fapt, Andreea Bălan și George Burcea. Andreea Antonescu a făcut lumină în acest caz

30.09.2020 | 13:26
Adevaratul motiv al divortului De ce sau despartit de fapt Andreea Balan si George Burcea Andreea Antonescu a facut lumina in acest caz
Se face lumină în cazul divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea. Andreea Antonescu, mărturisiri fără perdea. Sursa foto: Instagram.
ADVERTISEMENT

Deși a venit de puțin timp în cadrul emisiunii ,,Ferma: Orășeni versus săteni”, Andreea Antonescu stârnește controverse în competiție cu dezvăluirile ei. Fosta componentă a trupei ,,Andre”  a făcut mărturisiri șocane cu privire la divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea.

Nu este un secret faptul că relația dintre Andreea Antonescu și Andreea Bălan a suferit diferite modificări de-a lungul timpului, însă, se pare că cele două au dat uitării momentele din trecut și se confesează una alteia.

ADVERTISEMENT

Cântăreața Andreea Antonescu i-a uimit pe toți când a intrat în ,,Fermă” și pare că vedeta l-a luat în vizor pe fostul partener al prietenei sale, despre care a făcut câteva afirmații neașteptate.

Andreea Antonescu, atac fără menajamente la adresa lui George Burcea. Ce a declarat cântăreața

Noua concurentă de la emisiunea ,,Ferma: Orășeni versus săteni”, Andreea Antonescu, a decis să dea cărțile pe față, iar ținta declarațiilor ei a fost nimeni altul decât George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, artista dorind să pună în lumină adevăratul motiv din spatele despărțirii dintre actor și prietena ei.

ADVERTISEMENT

Deși nu a fost primită cu multă căldură de către ceilalți concurenți, șatena nu s-a lăsat afectată de privirile suspicioase și a susprins publicul cu replici dure la adresa lui George Burcea, făcându-l vinovat pe actor de ruptura dintre el și Andreea Bălan.

„Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui.”, a spus Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu a pășit în competiție determinată să le arate tuturor că este o femeie puternică. Fiind o persoană aventurieră și dornică de experiențe noi, vedeta a declarat că nu a stat pe gânduri și a acceptat imediat propunerea de a participa la un astfel de show.

„Nu m-am pregătit într-un mod deosebit, dar știu că mi-am dorit foarte tare să merg. Eram sigură că va fi o experiență unică, așa că am acceptat fără stau pe gânduri. Cred că vor fi momente, situații cu care nu m-am confruntat vreodată, și asta îmi place extrem de tare în viață. Psihic sunt pregătită, fizic nu prea pot spune că sunt deoarece la sală nu am mai fost de vreo 10 ani.”, a mărturisit Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT