Life

Adevăratul motiv al divorțului dintre Brigitte și Florin Pastramă: banii. Cum a rămas el sărac și cum își riscă ea averea

Brigitte și Florin Pastramă au ajuns la capătul relației, iar divorțul lor pare să se anunțe unul cu scandal, mai ales că amândoi au multe de pierdut după destrămarea căsniciei.
06.06.2022 | 18:21
Adevaratul motiv al divortului dintre Brigitte si Florin Pastrama banii Cum a ramas el sarac si cum isi risca ea averea
Brigitte Pastramă este decisă să divorțeze de Florin, soțul ei, după trei ani de scandaluri și probleme financiare / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Brigitte nu pare să aibă deloc noroc când vine vorba de bărbații din viața ei. Ajunsă la al treilea divorț, după ce primul soț i-a murit, iar mariajul cu Ilie Năstase s-a încheiat în 2018, Brigitte este în mijlocul unui scandal de amploare cu Florin Pastramă, bărbatul pe care l-a cunoscut în show-ul Ferma. Relația lor, colorată cu momente în care Brigitte susține că a fost agresată de Florin, se va încheia, explică vedeta, la notar.

De ce divorțează Brigitte de Florin Pastramă

Căsătoriți acum trei ani, Brigitte și Florin Pastramă ar fi încheiat o convenție matrimonială care ar prevede ca fiecare dintre cei doi soți să își păstreze averea în cazul unei despărțiri, iar divorțul lor să nu implice vreun partaj financiar sau al obiectelor.

ADVERTISEMENT

Iar în cei trei ani, susține Brigitte, cei doi nu au cumpărat nimic din banii lor, ci totul s-a achiziționat din banii ei, din profiturile declarate legal, la ANAF, de firmele pe care le deține pe numele ei.

Conform datelor financiare consultate de FANATIK, Florin Pastramă are de pierdut în cazul în care divorțul lui de Brigitte se va concretiza. Mai exact, cum el nu are niciun venit declarat, ea părea să ducă greul cheltuielilor.

ADVERTISEMENT

Potrivit declarațiilor oficiale, cele trei companii ale lui Brigitte (viitoare fostă) Pastramă au avut o cifră de afaceri cumulată, în ultimul an fiscal înregistrat, de peste un milion de lei, adică mai bine de 200.000 de euro.

Iar cum Brigitte pare să fie o afaceristă bună, toate trei firmele ei au înregistrat și profit, totalul ajungând la peste 215.000 de lei, adică undeva la 43.000 de euro. Toate acestea în timp ce singura firmă a lui Florin Pastramă este inactivă fiscal de ani buni.

ADVERTISEMENT

Ce pierde Florin Pastramă la divorțul de Brigitte?

După ce presa a fost inundată, în repetate rânduri, de informații și de imagini cu Florin Pastramă extrem de agresiv față de Brigitte, soția lui, au ieșit la iveală și adevăratele motive pentru care cei doi divorțează.

Din informațiile noastre, între cei doi au apărut discuții din ce în ce mai aprinse cu privire la banii familiei pe care, așa cum FANATIK vă dezvăluie, îi câștiga doar Brigitte. Iar Brigitte, spun informațiile noastre, nu a mai suportat să fie și agresată, și lăsată fără bani, atât de Florin, cât și de apropiați de-ai acestuia.

ADVERTISEMENT

Nu de altceva, dar Brigitte ar fi fost foarte implicată și în susținerea celor din familia soțului ei, Florin Pastramă, ea având grijă să achite mai toate cheltuielile acestora. Conform informațiilor obținute de Fanatik, Brigitte s-ar fi săturat să fie “ușurată” de bani și a decis să pună stop acestor practici, lucru care i-a adus un alt episod violent în disputele și așa aprinse cu Florin Pastramă.

Florin Pastramă, executat silit pentru datorii

De altfel, acum doar câteva luni Brigitte a avut și surpriza să se trezească având contul blocat. Era contul curent, administrat atât de Brigitte, cât și de Florin Pastramă, iar executorii, cum l-au ”descoperit” ca titular și pe soțul vedetei, au pus poprire pe bani.

La acea vreme, povestea Brigitte, a luat decizia să îl ”decupleze” pe Florin Pastramă de la contul curent al familiei, cu atât mai mult cu cât respectivii bani proveneau exclusiv din averea ei, aportul lui fiind inexistent.

Pastrama proces
Florin Pastrama, bun de plată în procesul pe care îl are, împruenă cu o parte a familiei, împotriva unei bănci / Foto: captura portal.just.ro

Și asta nu e tot! Acum doar câteva zile, Florin Pastramă și câteva rude de-ale sale, alături de Biroul Executoresc care trebuia să se ocupe de recuperarea creanțelor, au pierdut procesul în care încercau să scape de datoriile pe care le acumulaseră față de o bancă.

”Anulează încheierea executorului judecătoresc din 28.12.2021, dată în dosarul de executare silită 1642/2019, cu consecinţa obligării executorului judecătoresc la continuarea executării silite prin urmărirea silită a bunurilor neipotecate a debitorilor”, a fost decizia magistraților în favoarea băncii, sentință care poate fi atacată însă cu apel.

Brigitte Pastramă, probleme serioase din cauza lui Florin

Pe lângă faptul că avea mari probleme cu temperamentul lui Florin, descris de apropiații lor ca fiind coleric, Brigitte Pastramă își riscă averea pentru cel de care va divorța. Mai exact, acum aproape patru ani când l-a cunoscut la filmările emisiunii Ferma, Brigitte a intrat, fără voia ei, într-un triunghi conjugal.

Florin Pastramă era, la acea vreme, logodit cu Raluca Podea, dar a ”sărit” în brațele lui Brigitte fără să stea prea mult pe gânduri, iar pe atunci emisiunea Ferma, de la Pro Tv, părea să se fi transformat în Insula Iubirii.

Doar că, așa cum era și de așteptat, Raluca Podea nu a asistat neputincioasă la felul în care Brigitte îi ”fura” logodnicul. Și, în public, între cele două au fost o serie de declarații nu tocmai onorante pentru vreuna dintre ele. Mai ales că, așa cum era de așteptat, niciuna nu s-a ferit să folosească cuvinte tari, unele chiar de nereprodus, la adresa celeilalte.

Riscă să plătească 100.000 de euro pentru calomnie

Evident, după ce s-au bălăcărit pe mai toate posturile tv și prin publicațiile tabloide, cele două au ajuns la Tribunal. Raluca Podea a dat-o în judecată pe Brigitte Pastramă și, din informațiile FANATIK, îi cere nu mai puțin de 100.000 de euro pentru calomnie. Pe 20 mai, cele două au avut termen și magistrații au început să administreze probele propuse de părțile implicate.

Contactată de FANATIK, Brigitte Pastramă a preferat însă să fie discretă în a discuta despre toate aceste teme sau să își acuze, public, soțul pentru tratamentele care i-ar fi fost aplicate. ”Momentan nu am ce să spun. Până nu se va finaliza divorțul, nu am ce să vorbesc. Poate o voi face după aceea, voi povesti ce se petrece. Nu, nu se pune problema să nu mai divorțăm”, ne-a spus Brigitte.

ADVERTISEMENT
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Ce s-a scris în presa din Danemarca despre jucătoarele României, după victoria la...
Ce s-a scris în presa din Danemarca despre jucătoarele României, după victoria la 16 goluri diferență
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă, alături...
Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă, alături de iubitul ei, Victor Cornea
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în...
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în planul său de a coloniza planeta Marte. Despre ce este vorba
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să...
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să locuiască
PENSII MAJORATE CU 70%! Președintele Casei de Pensii a spus abia acum, la...
PENSII MAJORATE CU 70%! Președintele Casei de Pensii a spus abia acum, la final de an
Familia Regală câștigă disputa cu Statul. Instanța a decis acordarea compensațiilor pentru pădurile...
Familia Regală câștigă disputa cu Statul. Instanța a decis acordarea compensațiilor pentru pădurile protejate
Gogoașă din ”Trăsniții NATO” tot mai aproape de sfârșit! Actorul se luptă cu...
Gogoașă din ”Trăsniții NATO” tot mai aproape de sfârșit! Actorul se luptă cu aceeași boală care a răpus-o pe Rona Hartner! ”Să mai prind măcar 5 ani”
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras...
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras atenția tuturor celor care au văzut pozele
Un polițist și-a prins soția în apartament cu amantul. Au urmat scene de...
Un polițist și-a prins soția în apartament cu amantul. Au urmat scene de groază, bărbatul fiind grav rănit
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română