Life

Adevăratul motiv al divorțului dintre Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilleri: „Era încă legat de fosta nevastă”

S-a aflat adevăratul motiv al divorțului dintre Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilleri.
29.07.2021 | 17:52
Adevaratul motiv al divortului dintre Rona Hartner si sotul ei Herve Camilleri Era inca legat de fosta nevasta
Adevăratul motiv al divorțului dintre Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilleri: „Era încă legat de fosta nevastă” Sursa foto: tacataca.prosport.ro
ADVERTISEMENT

S-a aflat adevăratul motiv al divorțului dintre Rona Hartner și Herve Camilleri . Cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de când au făcut nunta.

Cei doi încă nu au divorțat oficial, dar actrița a explicat care este motivul pentru care s-a separat de partenerul ei de viață. Aceasta a vorbit despre divorț în cadrul unei emisiuni TV.

ADVERTISEMENT

Adevăratul motiv al divorțului dintre Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilleri

Rona Hartner a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Herve Camilleri. La un an și jumătate de când s-au căsătorit, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate.

Îndrăgita actriță și cântăreață a declarat, în direct la TV, că este în relații bune cu fostul partener și că divorțul oficial încă nu a avut loc. Aceasta susține că lucrurile nu au mai mers între ea și partenerul ei, așa că au fost nevoiți să pună capăt relației.

ADVERTISEMENT

„Va fi un divorț foarte frumos. (…) Ne-am dat seama că ceva între noi n-a mers, dar că suntem două persoane extraordinare și că nu vrem deloc să ne gândim că iubirea se poate transforma în ură.

Credem foarte tare că iubirea se poate transforma într-o foarte bună prietenie, complicitate. (…) Sunt foarte împăcată cu decizia asta.

ADVERTISEMENT

Nu știm exact ce vom fi în viitorul apropiat, dar deocamdată suntem prieteni”, a declarat Rona Hartner la Antena Stars.

Vedeta a mai precizat că va mai aștepta până se va determina nulitatea cu fosta soție a afaceristului francez, așa cum se procedează în Biserica Catolică. Până atunci, Herve este „legat” sufletește de fosta parteneră de viață.

ADVERTISEMENT

„Ăsta a fost cel mai mare conflict între noi. El, practic, cu sufletul era încă legat de fosta nevastă. De aceea și eu simt că trebuie să divorțăm ca să închidem o poartă a ceva ce n-a mers și acum, Dumnezeu cu mila o vedea”, a mai spus Rona Hartner.

Rona Hartner și Herve și-au spus „adio” după un an și jumătate de căsnicie. Din fericire, nu au existat scandaluri între cei doi și chiar au decis cu ce rămâne fiecare. Actrița a depus deja cererea de divorț, dar nu a semnat.

Astfel, actrița rămâne cu casa și cu mașina. Studioul muzical va fi împărțit între ei. Rona Hartner încă nu se gândește să vină înapoi în România.

ADVERTISEMENT