ADVERTISEMENT
Life

Adevăratul motiv pentru care Vulpița Veronica nu mai apare la Antena 1. S-a aflat totul

Autor: Dan Suta | 09.09.2020 | 13:21
Adevăratul motiv pentru care Vulpița Veronica nu mai apare la Antena 1. S-a aflat totul
Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au fost prezenți timp de 8 luni la Acces direct. Foto: captură Antena 1

Vulpița nu mai apare la Antena 1, iar motivul oficial invocat de prezentatoarea de la „Acces direct”, Mirela Vaida, este că soții Stegaru au dorit să își reia viața de familie la Blăgești.

ADVERTISEMENT

Vulpița Veronica și Viorel s-au despărțit de Antena 1

Cu toate acestea, există telespectatori care nu sunt foarte convinși că acesta ar fi motivul plecării celor de la postul de televiziune unde au ținut audiențele ridicate timp de mai multe luni. Așadar, care e adevăratul motiv pentru care Vulpița Veronica nu mai apare la Antena 1?

Se pare că în spatele deciziei producătorilor de a nu-i mai chema pe cei doi la Acces direct ar sta cel puțin două argimente, ceva mai credibile decât faptul că pe soții Stegaru i-a cuprins brusc dorul de fetița lor, de care au uitat 8 luni.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, audiențele emisiunii ar fi fost afectate, lumea ajungând la saturație de la cât de mult au fost promovați cei doi.

Ba chiar în acest sens a existat și o petiție semnată de 4.000 de persoane care a fost luată în considerare de producătorii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Prin decizia de debarasare de soții Stegaru, emisiunea mai are astfel o șansă de a-și reface imaginea, de a reveni la cazurile sociale și la poveștile dramatice ale oamenilor simpli care atrăgeau un public numeros și înainte de aflarea existenței Veronicăi de la Blăgești.

Petiție semnată de mii de români împotriva soților Stegaru

„Prin prezenta petiție se solicită în mod public luarea unor măsuri din partea instituțiilor statului, respectiv CNA, Ministerul Educației, DGASPC Vaslui, asupra emisiunii Acces direct, Antena 1, în cazul Vulpiţa (Veronica și Viorel Stegaru).

ADVERTISEMENT

Acest subiect încalcă orice prevederi ce țin de integritatea, respectiv defăimarea publică a două persoane cu vizibile probleme de educație.

Cei doi asistați sociali beneficiază de ajutoare sociale deși nu fac muncă în folosul comunității, fiind totodată apţi de muncă.

ADVERTISEMENT

Se solicită DGASPC Vaslui reevaluarea dosarului de asistaţi social a celor doi, apţi de muncă d.p.d.v. medical, respectiv suspendarea acestui drept.

Se solicită CNA evaluarea informațiilor făcute publice în această emisiune moderată de Mirela Vaida în intervalul 05.01.2020-prezent, cât şi a celor doi protagoniști.

ADVERTISEMENT

Totodată, evaluarea detaliilor cu privire la activitățile celor doi și exemplul de urmat în urma difuzării publice a informațiilor.

Se solicită CNA și Ministerului Educaţiei evaluarea informațiilor transmise în această emisiune, respectiv detalii defăimătoare intime, pornografice și explicite, violente, instigatoare la ură, care pot reprezenta un punct de reper pentru tinerii care au acces la emisiune şi a acestui subiect, care este transmis tuturor abonaților din România și pe platformele online AntenaPlay, YouTube, etc”, se arată în petiția online semnată de mii de români.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!