Sport

Adevăratul motiv pentru care a fost amânată conferinţa de prezentare a noilor acţionari de la Dinamo. Rolul avut de Răzvan Zăvăleanu și APCH. Exclusiv

Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu sunt noii acţionari majoritari de la Dinamo. Conferinţa de presă de prezentare a fost amânată o săptămână, iar FANATIK a aflat motivele.
06.03.2023 | 15:55
Adevaratul motiv pentru care a fost amanata conferinta de prezentare a noilor actionari de la Dinamo Rolul avut de Razvan Zavaleanu si APCH Exclusiv
Conferinţa de presă de la Dinamo.
ADVERTISEMENT

Dinamo intră într-o nouă eră. Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu sunt noii acţionari majoritari ai “câinilor”. Clubul a organizat o conferinţă de presă la care au mai participat Vlad Iacob, administratorul special, dar şi Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al echipei.

Adevăratul motiv pentru care a fost amânată conferinţa de prezentare a noilor acţionari de la Dinamo

Din informaţiile FANATIK, conferinţa de presă de prezentare a noilor acţionari de la Dinamo a fost amânată cu o săptămână. Iar motivele sunt reprezentate de tensiunile care s-au creat după această tranzacţie.

ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu nu ar fi dorit să participe, iniţial, la conferinţa de presă, din cauza faptului că nu a fost consultat la negocierile pentru transferul pachetului majoritar de acţiuni de la Dorin Şerdean la noii investitori.

Răzvan Zăvăleanu: “De ce să fiu eu supărat? Ce treabă am eu cu acţiunile?”

Totul s-a făcut prin intermediul omului de afaceri Nicolae Badea, astfel că administratorul judiciar nu a fost înştiinţat de această tranzacţie. Contactat de FANATIK, Răzvan Zăvăleanu susţine că nu a avut nicio treabă şi a transmis un mesaj ironic la adresa omului de afaceri care a intermediat vânzarea:

ADVERTISEMENT

“Este exclus. De ce să fiu eu supărat? Ce treabă am eu cu acţiunile? Câtă vreme a fost domnul Badea implicat, eu nu am cum să fiu supărat. A ajutat tot timpul Dinamo la greu”, a fost reacţia cu tentă ironică a lui Zăvăleanu.

Nimeni din DDB la conferinţa de presă!

Nici în ceea ce priveşte APCH, lucrurile nu sunt calme. Fanii acţionari de la Dinamo au ţinut clubul în viaţă în ultimii ani prin sumele virate în club, însă nici suporterii din DDB nu au fost informaţi în ceea ce priveşte vânzarea pachetului majoritar de către Dorin Şerdean.

ADVERTISEMENT

APCH a fost contactată ulterior de cei din grupul Red&White 2022 Management pentru a vinde alte 8%, prin care noii acţionari ajung la un procent de 80% din acţiunile de la Dinamo.

Dar, la conferinţa de presă nu a participat nimeni din programul DDB, deşi Eugen Voicu a spus că ar fi trebuit să fie prezent şi preşedintele Eduard Galan, care nu a mai ajuns la acest eveniment.

ADVERTISEMENT

Planuri mari pentru noii finanţatori de la Dinamo: “Vrem să gestionăm acest club cu un grup de antreprenori, să nu existe un singur acționar”

Noii acţionari ai “câinilor” au planuri mari la Dinamo. Eugen Voicu susţine că lista oamenilor de afaceri implicaţi financiar la echipă se va mări şi vrea ca echipa să crească după un model de business sănătos:

„Lista acționarilor se va mări. Pentru suporteri am decis să mă alătur acestui proiect. Vreau să pun accentul pe fanii care sunt alături de echipă. Noi vrem să schimbăm puțin abordarea pe care o vedeți în mod obișnuit în administrarea cluburilor de fotbal din România, să gestionăm acest club cu un grup de antreprenori, să nu existe un singur acționar.

Credem că acest model este unul similar oricărei afaceri. Nu vreau să fac bani, dar regulile după care Dinamo trebuie să se desfășoare sunt regulile pe care le presupune orice business bine administrat. Nu se poate întâmpla nimic peste noapte, vrem să punem niște baze solide. Schimbarea este fundamentală”, a spus Voicu.

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu...
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă...
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă o suprafață de aproape 19.000 de metri pătrați