Life

Adevăratul motiv pentru care Andreea Mantea nu va mai prezenta Puterea dragostei. Fanilor nu le vine să creadă

15.07.2020 | 12:36
Adevaratul motiv pentru care Andreea Mantea nu va mai prezenta Puterea dragostei Fanilor nu le vine sa creada
Andreea Mantea duce dorul de România. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea nu va mai prezenta Puterea dragostei, iar vestea i-a întristat pe fanii reality-show-ului de la Kanal D. Până acum nu s-a știut adevăratul motiv pentru care una din cele mai longevive vedete ale postului a fost înlocuită cu Cristina Mihaela Dorobanțu, fostă finalistă la Bravo, ai stil sezonul 1.

Andreea Mantea vrea să petreacă timp cu familia

Fanii show-ului au bombardat-o pe brunetă să nu renunțe la acest proiect, emisiune la care mulți s-au uitat de la bun început tocmai pentru că este prezentată de ea.

ADVERTISEMENT

Andreea simte nevoia unei pauze, mai ales că pe toată perioada stării de urgență aceasta a stat departe de cei dragi, iar acum vrea mai mult ca oricând să recupereze timpul pierdut cu aceștia.

Chiar ea a dezvăluit că nu e vorba de vreo decizie luată împotriva ei și a lăsat să se înțeleagă că hotărârea a luat-o chiar ea.

ADVERTISEMENT

„A fost o perioadă foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei, pentru că mi-a fost imposibil să mă intorc acasă, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în România!”, a mărturisit Andreea Mantea pentru kfetele.ro.

Show-ul a lansat o serie de vedete

„Ne pare rău că nu mai sunteți prezentatoare în sezonul 3. Am impresia că veți fi prezentatoare la o altă emisiune (…). Meritați, mult succes”, a scris cineva pe Instagram după ce a aflat vestea că Mantea pleacă din Turcia.

ADVERTISEMENT

Reality-show-ul Puterea dragostei va ajunge la cel de-al treilea sezon de la toamnă, iar la cârma acestuia, din Istanbul, va fi, după cum spuneam mai sus, Cristina Mihaela Dorobanțu.

Noi concurenți vor păși în reality-show-ul care timp de doi ani a înregistrat cifre importante de audiență, emisiune care a lansat mai multe vedete printre care îi enumerăm pe Iancu Sterp și Jador, printre cei mai celebri.

ADVERTISEMENT