Sport

Adevăratul motiv pentru care Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi în meciul cu Slovenia din optimile EURO 2024. Ce a văzut lusitanul pe ecranul uriaș de pe stadion

Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unor imagini virale în timpul jocului Portugalia - Slovenia din optimile EURO 2024. Motivul pentru care starul portughez a plâns în hohote.
03.07.2024 | 07:00
Adevaratul motiv pentru care Cristiano Ronaldo a izbucnit in lacrimi in meciul cu Slovenia din optimile EURO 2024 Ce a vazut lusitanul pe ecranul urias de pe stadion
Motivul pentru care Cristiano Ronaldo a început să plângă în meciul cu Slovenia. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a oferit una dintre imaginile de neuitat ale Campionatului European 2024 în Portugalia – Slovenia, scor 0-0 (3-0 d.l.d) în optimile EURO 2024. Starul portughez a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 105 al prelungirilor, după care a izbucnit în lacrimi direct pe gazon, fiind consolat cu greu de colegi.

Adevăratul motiv pentru care Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi în meciul cu Slovenia din optimile EURO 2024. Ce a văzut lusitanul pe ecranul uriaș de pe stadion

Portugalia s-a calificat dramatic în sferturile EURO 2024, unde va da piept cu Franța. Naționala pregătită de Roberto Martinez a trecut la loviturile de departajare de Slovenia, un adversar extrem de incomod. Cristiano Ronaldo a ratat un penalty obținut de Diogo Jota în finalul primei reprize de prelungiri.

ADVERTISEMENT

Jan Oblak a intuit excelent execuția lui Cristiano Ronaldo și a ținut-o în joc pe Slovenia. După fluierul de final al primei reprize de prelungiri, Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi la marginea careului. Cvintuplul Balon de Aur a fost consolat cu greu de colegi.

La mai puțin de o zi de la incidentul cu Cristiano Ronaldo, o altă imagine a devenit virală, care explică motivul pentru care starul lui Al-Nassr nu a mai rezistat presiunii. În timp ce selecționerul Roberto Martinez le dădea indicații jucătorilor, camerele de pe ecranul uriaș al stadionului s-au mutat pe loja în care se afla mama lui Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a privit în sus și a văzut-o pe mama sa, Cristiano Ronaldo nu a mai rezistat și a început să plângă în hohote. Cristiano Ronaldo a executat primul la seria loviturilor de departajare și l-a învins pe Jan Oblak.

Cristiano Ronaldo, la ultimul EURO din carieră: „Tristețea inițială și apoi bucuria finală”

Cristiano Ronaldo a vorbit deschis despre episodul tensionat petrecut în timpul jocului cu Slovenia din optimile EURO 2024. Starul portughez în vârstă de 39 de ani a recunoscut că turneul final din Germania va reprezenta ultimul EURO din cariera sa.

ADVERTISEMENT

“Tristețea inițială și apoi bucuria finală. Asta aduce fotbalul. Momente inexplicabile, acestea s-au întâmplat azi. Am avut ocazia să aduc echipa în avantaj, dar nu am reușit. 

Trebuie să revăd execuția de la penalty, nu știu dacă am tras bine sau prost. Nu am ratat o singură dată în timpul anului și acum, când colegii au avut cea mai mare nevoie, la EURO, Oblak a apărat.

ADVERTISEMENT

„Acesta este ultimul meu Campionat European”

Am traversat sentimente de bucurie și de tristețe, cel mai important lucru este, totuși, să te bucuri de calificare. Portugalia a meritat să învingă, chiar în 90 de minute, pentru că am avut mai multe ocazii, iar Slovenia a petrecut tot meciul apărându-se. 

Acesta este ultimul meu Campionat European, cu siguranță. Dar nu sunt afectat de asta, sunt condus de entuziasm în continuare. Îmi pare rău pentru fani, voi da mereu tot ce am mai bun pentru acest tricou, indiferent dacă ratez sau nu. Și voi face asta toată viața. Trebuie să-ți asumi responsabilitatea!”, a declarat Cristiano Ronaldo.

  • 2,20 este cota MAXBET pentru pronosticul „Portugalia se califică în semifinalele Euro 2024”

ADVERTISEMENT