Fotbal intern

Adevăratul motiv pentru care Dusan Uhrin vrea să plece de la Dinamo, banii! A încasat doar 8000 de euro în 5 luni de când a venit la “câini”. EXCLUSIV

11.02.2020 | 23:46
Adevaratul motiv pentru care Dusan Uhrin vrea sa plece de la Dinamo banii A incasat doar 8000 de euro in 5 luni de cand a venit la caini EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dinamo joacă împotriva FCSB duminică, de la ora 20:00 în ultimul derby al acestui sezon. “Câinii” au ratat principalul obiectiv al sezonului, calificarea în play-off, după ce au pierdut meciul cu FC Voluntari, scor 1-2, iar acest lucru ar putea determina plecarea lui Dusan Uhrin. 

Adevăratul motiv pentru care Dusan Uhrin vrea să plece de la Dinamo, banii! A încasat doar 8000 de euro

Din informaţiile FANATIK, motivul care l-ar putea determina să îşi dea demisia de la echipă sunt banii. Dusan Uhrin a încasat doar 8000 de euro de când a venit club, adică mai puţin de un salariu.

ADVERTISEMENT

Antrenorul în vârstă de 52 de ani a semnat cu Dinamo pe 13 august, pe un salariu lunar de 10.000 de euro. În 5 luni la “câini”, antrenorul ceh a încasat doar 8000 de euro şi chiar dacă a fost înţelegător cu şefii dinamovişti care l-au tot amânat cu plata salariului, Uhrin nu mai suportă această situaţie.

“Vreau ca jucătorii să fie plătiţi, e foarte important pentru ei pentru familia lor”

Până acum, Dusan Uhrin a insistat ca banii să fie plătiţi la timp către jucători, astfel încât aceştia să se gândească doar la atingerea obiectivelor, iar când au fost perioade mari de timp în care salariile au întârziat, nu a ezitat să spună public problemele:

ADVERTISEMENT

“Vreau ca jucătorii să fie plătiţi, e foarte important pentru ei pentru familia lor, dar jucătorii trebuie să se concentreze la evoluţiile lor şi banii vor veni. Nu trebuie să se sperie că nu primesc banii, pentru că ei nu pierd bani, sunt sigur de asta. Eu nu mă gândesc să plec de la Dinamo”, spunea Uhrin din noiembrie.

Problemele financiare de la club l-ar determina şi pe Dusan Uhrin să plece de la Dinamo. Cehul nu îşi face probleme că nu îşi va primi remuneraţiile, însă având în vedere dificultăţile financiare cu care se confruntă clubul, i-ar fi greu să continue în aceleaşi condiţii şi în stagiunea următoare.

ADVERTISEMENT

Nemulţumiri în vestiar: “Peste tot mai sunt jucători care mai răbufnesc!”

În plus, unii jucători sunt nemulţumiţi de antrenorul ceh, care are însă sprijinul conducerii: “Nu s-a pus problema ca Dusan să plece. Are contract doi ani. Face o treabă foarte bună. Nu depinde numai de antrenor.

Peste tot mai sunt jucători care mai răbufnesc. Așa este peste tot. Este frustrare și supărare și apar momente în care este greu să te controlezi”, a spus managerul Florin Prunea.

ADVERTISEMENT

Atmosfera este tensionată atât la Dinamo, cât şi la FCSB înaintea derby-ului de duminică. Dinamo a pierdut 1-2 cu FC Voluntari, în timp ce FCSB a remizat alb cu Academica Clinceni şi a ratat şansa să vină la 3 puncte de liderul CFR Cluj.

  • 8000 de euro a încasat Dusan Uhrin de când e la Dinamo
  • 10.000 de euro este salariul lunar al cehului 

 

ADVERTISEMENT