Life

Adevăratul motiv pentru care Jador a nominalizat-o pe Ana Porgras la Survivor. Bogdan Mocanu are răspunsul

07.04.2021 | 10:28
Adevaratul motiv pentru care Jador a nominalizato pe Ana Porgras la Survivor Bogdan Mocanu are raspunsul
ADVERTISEMENT

De ce a nominalizat-o Jador pe Ana Porgras la Survivor România? Întrebarea stă de trei zile pe buzele telespectatorilor indignați de eliminarea fostei gimnaste din competiția difuzată de Kanal D, iar prietenul manelistului, Bogdan Mocanu, a încercat un răspuns la această frământare a fanilor show-ului.

După cum toată lumea știe deja, Jador a fost preferatul publicului în gala Survivor România difuzată pe 4 aprilie, iar el a nominalizat-o pe Ana. Partenera lui Zanni a fost cea mai puțin votată dintre cei eliminați și, prin urmare, a părăsit concursul.

ADVERTISEMENT

Nominalizarea lui Jador a provocat un adevărat taifun pe rețelele de socializare, iar fanii au demarat inclusiv o petiție pentru întoarcerea Anei în competiție.

Bogdan Mocanu nu crede că Jador a nominalizat-o pe Ana că să lovească în Zanni

Bogdan Mocanu, prietenul și apărătorul lui Jador în platourile de televiziune a spus că manelistul nu a făcut nominalizarea intenționat pentru a lovi în Zanni, știind că între acesta și Ana sunt sentimente profunde.

ADVERTISEMENT

„Nu a făcut-o intenționat. Avem reacția lui, nu s-a așteptat niciodată la chestia asta. Nu a făcut-o ca să dea în Zanni. Dacă știa că va ieși, nu o făcea pentru că ar fi dezechilibrat echipa”, a declarat Bogdan Mocanu în emisiunea Ștafeta mixtă de pe Youtube.

Bogdan a comentat și relația dintre Zanni și Ana, fosta gimnastă recunoscând după plecarea din emisiune că îl iubește pe faimos, iar felul în care acesta a plâns după ea a fost edificator pentru toți cei care se întrebau dacă sunt sau nu împreună.

ADVERTISEMENT

Ce șanse are cuplul Zanni – Ana Porgras în viața reală

Bogdan nu este foarte sigur că Zanni și Ana vor continua relația în afara emisiunii, căci nu se știe pe ce s-a bazat apropierea lor, însă le acordă o șansă mai ales după ce l-a văzut pe faimos plângând în hohote după brunetă în seara eliminării. Pentru fostul concurent de la Puterea dragostei aceasta e dovada supremă că o iubește mult și are nevoie de ea în viața lui.

„Ar putea fi ceva între ei și în afara competiției, dar nu știu ce se bazează chestia asta între ei. Dacă s-a format pe baza colegialității, atunci dacă îi luăm afară poate nu s-ar înțelege, poate nu ar fi aceeași chimie. Pe de altă parte, când vezi că omul plânge, e clar că are nevoie de acel om în viața lui”, a mai spus Mocanu în emisiunea de pe Youtube.

ADVERTISEMENT