Fotbal intern

Adevăratul motiv pentru care Juvhel Tsoumou nu a mai jucat la FCSB: „Riscam să îmi pierd viața. Două săptămâni nu am putut vorbi”

28.12.2019 | 14:11
Adevaratul motiv pentru care Juvhel Tsoumou nu a mai jucat la FCSB Riscam sa imi pierd viata Doua saptamani nu am putut vorbi
ADVERTISEMENT

Juvhel Tsoumou a beneficiat de puține șanse în prima parte a sezonului la FCSB și se va despărți de formația patronată de Gigi Becali în această iarnă. Fotbalistul congolez dezvăluie că nu a mai putut evolua în ultimele săptămâni din cauza unei grave accidentări suferită la echipa națională, în timpul unui meci din preliminariile Cupei Africii pe Națiuni.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2.32 este cota pentru „FCSB deschide scorul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Juvhel Tsoumou, aproape de o tragedie

Juvhel Tsoumou susține că nu este afectat de rezilierea contractului cu FCSB, după ce a trecut printr-un moment cumplit la jumătatea lunii noiembrie. Atacantul a fost titular pentru naționala statutului Congo în meciul cu Guineea Bisau, din preliminariile Cupei Africii pe Națiuni și a suferit o accidentare gravă.

Tsoumou dezvăluie că a avut nevoie de patru săptămâni pentru a-și reveni, iar în prima parte a perioadei de recuperare nu a putut vorbi.

ADVERTISEMENT

În ultimele săptămâni, cam de acum o lună, am avut o accidentare de la un meci internaţional, când am jucat în Congo împotriva celor din Guineea Bissau. Mi-a luat cam patru săptămâni să îmi revin şi nu m-am putut antrena. Două săptămâni nu am putut vorbi.

Sunt foarte fericit că Dumnezeu mi-a dat o a doua şansă. După accident mi-a fost foarte greu să revin. Mi-au spus că riscam să îmi pierd viaţa. De aceea nu îmi fac nicio grijă în privinţa acestei situaţii, cea a contractului sau altceva de genul. Eu sunt foarte fericit că sunt sănătos, a declarat Juvhel Tsoumou, conform Telekomsport.

ADVERTISEMENT

Tsoumou, decisiv în victoria de la Craiova

Juvhel Tsoumou a fost legitimat de cei de la FCSB la începutul lunii septembrie, liber de contract după despărțirea de Hermannstadt. La debutul în tricoul roș-albastru, atacantul a fost decisiv, marcând golul victoriei cu Universitatea Craiova.

Tsoumou a mai prins minute la FCSB în meciul cu CFR Cluj din campionat, când a fost înlocuit după 73 de minute, și la duelul din optimile Cupei României cu Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT