Life

Adevăratul motiv pentru care Kamara nu și-a revăzut fiul după ce s-a întors de la Survivor. „Am sunat-o pe mămica lui Leon”

Kamara a dezvăluit de ce nu și-a revăzut fiul imediat după ce s-a întors de la Survivor. Fostul Faimos a fost eliminat săptămâna trecută.
17.04.2023 | 17:54
Adevaratul motiv pentru care Kamara nu sia revazut fiul dupa ce sa intors de la Survivor Am sunato pe mamica lui Leon
De ce Kamara nu a putut să-și revadă fiul imediat după ce s-a întors de la Survivor. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kamara nu și-a revăzut fiul, Leon, imediat după ce a revenit de la Survivor România. A sunat-o pe mama acestuia pentru a vedea ce face micuțul, însă fostul concurent a fost nevoit să mai aștepte până să-l viziteze.

De ce Kamara nu a putut să-și revadă fiul imediat după ce s-a întors de la Survivor

Vineri, 14 aprilie, chiar înainte de Paște, Kamara s-a întors în țară, după eliminarea de la Survivor România 2023. Fostul concurent nu a putut să-și vadă fiul imediat ce a aterizat în România.

ADVERTISEMENT

Imediat ce a intrat în posesia telefonului, cântărețul a sunat-o pe fosta parteneră, pentru a vedea ce face băiețelul lor, însă acesta dormea. În schimb, Kamara a primit un filmuleț cu Leon, imediat ce băiețelul a aflat că tatăl său a părăsit competiția de la Pro TV.

De asemenea, Kamara a vorbit și cu unii dinte prietenii săi, printre care și Remus Boroiu, care a fost eliminat de la Survivor înaintea sa. Cântărețul a vorbit și cu Gabriella Nastas, cea care i-a administrat conturile în săptămânile petrecute în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

“Imediat ce am ieșit am sunat-o pe mămica lui Leon, ca să vorbesc cu el, însă, din păcate, dormea. Dar mi-au dat un filmuleț cu el, pe care l-au făcut imediat ce au aflat că am ieșit din competiție. Așa că m-am bucurat de acel filmuleț și apoi am mai vorbit cu prieteni de-ai mei.

Printre care și cu Remus Boroiu, care a ieșit înaintea mea, și cu prietena mea dragă, Gabriella Nastas, cea care s-a ocupat de toate conturile mele de pe rețelele sociale şi care m-a reprezentat în toate emisiunile”, a declarat Kamara pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Ce i-a cerut Leon lui Kamara atunci când l-a revăzut

Leon se afla la buni, în Focșani, iar tatăl lui nu l-a putut vizita imediat. Atunci când s-au revăzut, întâlnirea a fost una foarte emoționantă. Mai mult, băiețelul l-a rugat pe artist să facă un video împreună și să-l posteze pe Instagram. Micuțul s-a bucurat foarte tare în momentul în care și-a revăzut tatăl.

“Pe Leon l-am revăzut abia atunci când m-am dus la Focșani. Dar până atunci ne-am văzut pe video call și m-a întrebat când ajung în țară. I-am zis că sunt deja în țară și că vin spre el, la bunici. Cum am ajuns vineri, am dormit trei ore și apoi m am dus să-l pup, să-l strâng în brațe, să mă joc cu el.

ADVERTISEMENT

A fost foarte bucuros, tocmai se trezise. Avea ochii mici și s-a bucurat, m-a pus să-i cant, ne-am dat în leagăn, a fost frumos. A fost o reîntâlnire fanastică și îmi zicea mereu că îi e dor de mine. Și eu îi spuneam că sunt lângă el și că mă poate lua în brațe.

Așa a fost întâlnirea cu acest pici minunat. Am filmat câteva story-uri despre asta, pentru că îmi spunea să-l filmez, să-l pun pe rețelele sociale. Ceea ce am și făcut. Găsiți pe story-uri primele filmulețe făcute cu el”, a mai povestit Kamara.

În perioada petrecută la Survivor, de aproape trei luni, Kamara a slăbit 10 kilograme. Artistul a avut neînțelegeri cu mai mulți foști coechipieri din cadrul emisiunii de la Pro TV, printre care și Ionuț Iftimoaie. Cântărețul nu mai vrea să țină legătura cu fostul campion MMA.

ADVERTISEMENT