ADVERTISEMENT
Life

Adevăratul motiv pentru care Maria de la Survivor România s-a apropiat de Elena Marin. Fratele concurentei a spus totul

De ce s-a apropiat Maria de la Survivor România de Elena Marin? Este o strategie sau concurenta a făcut asta pentru că a simțit?
Autor: Dan Suta | 02.07.2021 | 14:30
Adevăratul motiv pentru care Maria de la Survivor România s-a apropiat de Elena Marin. Fratele concurentei a spus totul
Maria și Elena Marin de la Survivor România se susțin reciproc în fața băieților. Foto: capturi Kanal D

Fratele Mariei de la Survivor România a dezvăluit pentru FANATIK cum vede el apropierea dintre cele două concurente.

ADVERTISEMENT

În ultimele săptămâni, Elena Marin și Maria s-au apropiat destul de mult, iar unii dintre fanii emisiunii cred că este doar o strategie din partea blondinei.

Nu doar fanii, ci și colegii ei au criticat faptul că Maria a consolat-o pe Elena Marin, care s-a simțit extrem de singură în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Ioan Chițu a mărturisit că Maria nu a mers în competiție făcând compromisuri doar de dragul faimei. Nu crede în ceea ce se speculează pe seama apropierii dintre ea și Elena, pe care o vede destul de firească.

Fratele Mariei de la Survivor România, despre apropierea acesteia de Elena Marin

„Maria a empatizat cu Elena datorită faptului că este nedreptățită în concurs. Mai exact, marginalizată din cauza oamenilor lui Zanni care au ieșit. Maria nu este genul care să nu facă nimic când o persoană este călcată în picioare. Îi ia apărarea necondiționat.

ADVERTISEMENT

Și nu, nu o face din interes, o face sincer cu bunătate. Interesul care ar fi? Uitați-va unde s-a ajuns, să fie și ea șicanata de băieți, pusă la zid…

Dacă ar fi fost o strategie, exact opusul s-ar fi întâmplat. S-ar fi dat cu băieții bine că să scape de o eventuală țintă pe spatele ei”, a declarat fratele Mariei în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Maria și Elena au devenit apropiate după ce au primit o serie de critici din partea băieților. Conflictul dintre cele două și băieții continuă în ediția din 2 iulie.

Ioan Chițu, fratele Mariei de la Survivor România. Foto: Facebook

Maria și Elena versus băieții

Băieții sunt mai degrabă deranjați de atitudinea Elenei decât de cea a Mariei, iar de când aceasta a ascultat-o și i-a oferit umărul fostei asistente de televiziune, a devenit ținta celorlalți.

ADVERTISEMENT

Maria este singura fată de la războinici care a ajuns aproape de marea finală a competiției, alături de cei trei albaștri: Marius, Albert și Andrei.

Rămâne de văzut cum se va descurca în edițiile următoare concurenta la jocurile individuale, dar și cum va evolua relația ei de prietenie cu Elena și disputa cu băieții.

ADVERTISEMENT

Marea finală Survivor România va avea loc pe 10 iulie. În show au mai rămas 6 concurenți. 4 sunt de la Războinici și doar doi de la Echipa Faimoșilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!