Life

Adevăratul motiv pentru care Prințul Harry și Megan au părăsit familia regală a Angliei. Ce le-a făcut Regina Elisabeta

28.07.2020 | 22:55
ADVERTISEMENT

Plecarea Prințului Harry şi a lui Meghan din familia regală britanică a stârnit multe controverse și speculații. Se pare că adevăratul motiv al mutării lor în America are legătură cu Regina Elisabeta a II-a.

Se pare că, anul trecut de Crăciun, Regina a ţinut tradiţionalul discurs înregistrat pentru întreaga comunitate Commonwealth, moment în care toţi membrii familiei aveau pozele pe fundal, mai puţin Ducii de Sussex, care se aflau la acel moment în Canada.

ADVERTISEMENT

Pe 15 august va apărea o nouă biografie a cuplului care a părăsit definitiv Palatul Buckingham. Cartea dezvăluie lucruri neștiute despre relaţia dintre ei și Regină. Autorii biografiei sunt Omid Scobie şi Carolyn Duran.

Motivul real pentru care Prințul Harry și Megan au părăsit familia regală a Angliei

Chiar dacă se află la mii de kilometri de Palatul Buckingham, nimeni nu a uitat povestea lor, iar presa le dă încontinuare bătăi de cap. De când au părăsit familia regală o întrebare a rămas constant pe buzele tuturor: ce i-a determinat să plece?

ADVERTISEMENT

Se pare că, secretul a fost aflat în cele din urmă, iar în spatele deciziei lor se află Regina Elisabeta a II-a care i-a îndepărtat, poate, fără să vrea. În biografia care va apărea luna viitoare, autorii au menționat un episod greu de gestionat de Prințul Harry, cel din ziua Crăciunului.

Omid Scobie şi Carolyn Duran povestesc că omisiune notabilă i-a înfuriat teribil Harry şi pe soţia acestuia, abia intrată în familia regală. “Pentru cei doi, acesta a fost un semn clar că trebuie să-şi croiască propriul drum, afară din monarhie”, se povesteşte în carte, potrivit okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

“Cei doi s-au simţit înstrăinaţi de această instituţie împotriva voinţei lor şi nu mai simţeau Familia Regală ca parte din viitorul lor”, continuă autorii.