Fotbal international

Adevăratul motiv pentru care Sergio Ramos vrea să plece de la Real Madrid! O datorie uriaşă la bancă îl împinge spre China

29.05.2019 | 20:24
Adevaratul motiv pentru care Sergio Ramos vrea sa plece de la Real Madrid O datorie uriasa la banca il impinge spre China

Sergio Ramos vrea să plece de la Real Madrid şi i-a transmis lui Florentino Perez că vrea să-şi rezilieze contractul. China ar urma să fie viitoarea destinaţie a fundaşului spaniol, iar jurnaliştii iberici au aflat care este adevăratul motiv al cerinţei fotbalistului de 33 de ani.

Adevăratul motiv pentru care Sergio Ramos vrea să plece de la Real Madrid. Are nevoie rapid de bani

Sergio Ramos nu vrea să mai continue la Real Madrid şi i-a transmis acest lucru lui Florentino Perez. Preşedintele clubului de pe “Bernabeu” a anunţat că nu are de gând să-l lase să plece liber de contract, aşa cum îşi doreşte fotbalistului. “I-am spus lui Sergio Ramos că este imposibil ca Real Madrid să-și lase căpitanul să plece liber de contract”, a declarat Florentino Perez la Onda Cero.

După doar câteva zile, Ruben Canizares, jurnalist de la ABC, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Sergio Ramos vrea să plece de la Real Madrid. Fundaşul de 33 de ani are o datorie de 35.000.000 de euro la Banca Santander, după ce fotbalistul a primit un credit pentru a achiziţiona un teren în afara capitalei Spaniei. Căpitanul madrilenilor vrea un salariu mai mare, iar chinezii îl momesc cu o ofertă extrem de tentantă: 105.000.000 de euro pentru trei ani. Mai exact, Sergio Ramos ar urma să câştige 35.000.000 de euro pe an, suma pe care o datorează la Banca Santander.

Adevăratul motiv pentru care Sergio Ramos vrea să plece de la Real Madrid (sursă foto: hepta.ro)
Adevăratul motiv pentru care Sergio Ramos vrea să plece de la Real Madrid (sursă foto: hepta.ro)

Cum a ajuns Sergio Ramos să aibă o datorie uriaşă la bancă

Sergio Ramos este acţionar al companiei Desarrollos Inmobiliarios Los Berrocales SL, unde deţine 49,99% din acţiuni, şi care a încercat să construiască un complex rezidenţial în afara Madridului. Problemele cu permisele de construcţie au dat peste cap planurile fotbalistului de 33 de ani şi nu a putut să vândă niciun apartament până în prezent. În aceste condiţii, în toamna anului trecut, căpitanul lui Real Madrid a fost nevoit să plătească o primă tranşă din banii pe care îi datora la Banca Santander, însă Ruben Canizares a susţinut că fotbalistul nu a putut să plătească suma cerută.

În prezent, Sergio Ramos câştigă 12.000.000 de euro pe lună la Real Madrid, iar căpitanul “galacticilor” are nevoie de bani mai mulţi pentru a returna împrumutul luat. Presa din Spania a anunţat că fotbalistul de 33 de ani va încerca să forţeze mutarea, mai ales că salariul oferit de chinezi este unul de-a dreptul atrăgător.

Tags: