Life

Adevăratul motiv pentru care trupa Gaz pe Foc s-a destrămat: “Ne-am certat de la toate trei”

Adevăratul motiv pentru care trupa Gaz pe Foc s-a destrămat, cu aproape două decenii în urmă. Din formație au făcut parte Lucian Viziru, Andrei Roșu, Alin Lupșa și Paul Panait.
12.08.2022 | 15:36
Adevaratul motiv pentru care trupa Gaz pe Foc sa destramat Neam certat de la toate trei
Adevăratul motiv pentru care trupa Gaz pe Foc s-a destrămat. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lucian Viziru, Andrei Roșu, Alin Lupșa și Paul Panait au dezvăluit adevăratul motiv pentru care trupa Gaz pe Foc s-a destrămat, în urmă cu aproape două decenii.

Care este adevăratul motiv pentru care trupa Gaz pe Foc s-a destrămat

În anii ’90, dar și la începutul anilor 2000, membrii trupei Gaz pe Foc făceau furori în România. Deși au trecut ani buni decât formația s-a destrămat, fanii nu au uitat piesele care se auzeau la radio în perioada respectivă.

ADVERTISEMENT

Membrii trupei Gaz pe Foc au dezvăluit adevăratul motiv pentru care au mers pe drumuri separate.

Managerul trupei i-a avertizat atunci că se vor certa din trei motive, și anume de la faimă, bani și femei. În cele din urmă, previziunile managerului s-au adeverit.

În plus, aceștia s-au despărțit de mai multe ori înainte să încheie acest capitol definitiv.

“Noi ne-am despărțit… prima despărțire că au fost mai multe, așa gradual. Ne despărțeam după ce stăteam foarte mult timp împreună într-un turneu de exemplu, două luni, trei luni. 

ADVERTISEMENT

Managerul nostru de atunci ne-a spus în felul următor: ‘Vă veți certa de la trei lucruri: faimă, bani și femei’ și ne-am certat de la toate trei. Câte puțin, n-a fost ceva… A fost un mix extraordinar”, au explicat aceștia pentru cancan.ro.

Trupa Gaz pe Foc a făcut senzație la Untold

Cei patru membri ai trupei au urcat weekend-ul trecut pe scena de la Untold, iar reacția publicului i-a surprins în mod plăcut.

ADVERTISEMENT

Lucian Viziru și foștii săi colegi s-au bucurat de o primire foarte călduroasă. Aceștia au interpretat piesele de succes din anii ’90.

“Și pentru mine a fost emoționant pentru că nu mă așteptam să avem o reacție așa de bună în momentul în care am intrat pe scenă, adică am zis ‘Bă, au trecut 30 de ani de la ultima apariție împreună pe scenă și lumea ne-a uitat’, dar uite, se pare că nu ne-a uitat chiar de tot.”, a declarat Lucian Viziru pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Trupa Gaz pe Foc a fost una dintre primele boy band-uri din România. Lucian Viziru recunoaște că trupele de băieți din străinătate, cum ar fi Backstreet Boys și ′N SYNC, au reprezentat modele pentru ei atunci când s-au lansat în industria muzicală.

Dacă trupa s-ar fi lansat în ziua de astăzi, Lucian Viziru nu știe ce alte trupe străine ar fi putut “copia”.

Recent, trupa a lansat o nouă piesă, “Încă te caut”. Melodia a strâns deja zeci de mii de vizualizări pe YouTube.

După succesul datorat trupei Gaz pe Foc, în cadrul căreia a fost solist, Lucian Viziru s-a lansat în lumea televiziunii.

Artistul a făcut parte din distribuția telenovelei “Lacrimi de iubire”, difuzată în perioada 2005 – 2006. A avut roluri și în alte seriale românești. Ulterior, actorul s-a retras din această industrie pentru a se dedica tenisului. Anul acesta a revenit în România pentru a fi mai aproape de cei dragi.

Fratele lui Augustin Viziru consideră că lumea telenovelelor românești nu mai este la fel de profitabilă ca la începutul anilor 2000. Faptul că oamenii preferă să vizioneze un alt gen de proiecte acum reprezintă unul dintre motive.

ADVERTISEMENT
Tags: