Sport

Adevăratul motiv pentru care Universitatea Craiova – Rapid nu se va amâna. Cine s-a opus mutării meciului luni. Exclusiv

FANATIK a aflat motivul pentru care partida Universitatea Craiova - Rapid nu va fi mutată luni, deși formația gazdă a solicitat această schimbare, din cauza focarului de COVID-19 care se află în cadrul clubului.
17.01.2022 | 13:55
Adevaratul motiv pentru care Universitatea Craiova  Rapid nu se va amana Cine sa opus mutarii meciului luni Exclusiv
FANATIK a aflat motivul pentru care partida Universitatea Craiova - Rapid nu va fi mutată luni
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a solicitat ca partida cu Rapid, din etapa a 22-a de Liga 1, care este programată sâmbătă, să fie amânată pentru luni, din cauza focarului de COVID-19 cu care se confruntă formația olteană.

Inclusiv Victor Angelescu, patronul Rapidului, și-a exprimat aprobarea în legătură cu reprogramarea meciului de sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Adevăratul motiv pentru care Universitatea Craiova – Rapid nu se va amâna

Din informațiile FANATIK, Liga Profesionistă de Fotbal nu va amâna partida Universitatea Craiova – Rapid pentru luni, așa cum formația gazdă și-ar fi dorit. Meciul ar urma să fie reprogramat la o dată ulterioară doar în cazul în care oltenii nu vor avea 13 jucători valizi la ora disputării meciului, adică numărul minim prevăzut pentru ca o partidă de fotbal să se desfășoare.

„Nu se amână meciul, cel puțin la momentul acesta. O reprogramare, că despre asta era vorba, din 22 în 24, nu a fost posibilă.

ADVERTISEMENT

Meciul va fi amânat doar dacă vor fi întrunite principiile de amânare care sunt aprobate prin hotărârea Comitetului de Urgență al FRF după care se desfășoară competiția”, a declarat, pentru FANATIK, un oficial din cadrul Departamentului Competiții al LPF.

FANATIK a aflat că LPF a încercat să mute meciul luni, însă s-a lovit de refuzul celor de la Farul Constanța și FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

Concret, în cazul în care meciul dintre Universitatea Craiova și Rapid s-ar fi reprogramat pentru luni, acesta ar fi urmat să se desfășoare la ora 20:00, în prime time, când, în mod normal, s-ar fi jucat Farul Constanța – FC U Craiova, ceea ce ar fi însemnat ca ora începerii partidei de la Constanța să fie devansată.

Amânarea cerută de Universitatea Craiova nu s-a putut realiza din cauza refuzului ferm înaintat de oficialii celor de la Farul Constanța și FC U Craiova, care nu-și doresc mutarea partidei, de la malul mării, mai devreme.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, decimată de noul coronavirus

Formația antrenată de Laurențiu Reghecampf se află într-o situație critică. Potrivit spuselor patronului Mihai Rotaru, Universitatea Craiova are nu mai puțin de 14 jucători infectați cu COVID-19.

„Avem 14 jucători, plus încă un membru al staff-ului! Erau și oameni din staff care au fost testați pozitiv, doar o persoană a avut o reacție mai agresivă”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 32 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT