Adevărul a ieșit la iveală! Alexandra de la Puterea Dragostei, dată de gol de Cătălin Marcu: „Știe băiatul ăla că suntem iubiți”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
15/08/2020, 18:56
Adevărul a ieșit la iveală! Alexandra de la Puterea Dragostei, dată de gol de Cătălin Marcu: „Știe băiatul ăla că suntem iubiți”
Alexandra de la Puterea Dragostei a fost dată de gol de Cătălin Marcu. Cei doi au o relație. Sursa foto: Instagram

Nici nu a intrat bine în competiția Puterea Dragostei, că Alexandra a și iscat un scandal cât toată casa în care se află concurenții.

Asta pentru că tânăra a încercat să îl cucerească pe Nicos, deși formează un cuplu cu un altă bărbat. Este vorba despre Cătălin Marin, cel care  a și dat-o de gol în văzul tuturor, scos din minți de încercările repetate ale concurentei de a ascunde adevărul.

Totul s-a petrecut în timpul unui live pe Instagram. Încântată de interacțiunea cu prietenii virtuali, Alexandra nu s-a așteptat nicio clipă ca bărbatul care se recomandă drept iubitul său să intervină în comentarii. De aici și până la un scandal în toată regula a mai fost doar un pas.

Alexandra de la Puterea Dragostei, prinsă cu minciuna de Cătălin Marcu

Fost concurent la Puterea Dragostei, Cătălin a vrut ca toată lumea să afle că Alexandra este iubita lui. Pusă în fața faptului împlinit, tânăra l-a invitat în live pentru a clarifica întreaga situație. Acesta a fost momentul în care au început tachinările, alimentate inclusiv de prietenii bărbatului, prezenți și ei la discuție.

Cătălin, intri cu mine dacă tot sunt gagica ta? Cătă vrea să mă tachineze, a spus Alexandra.. „Când vii acasă? Știe băiatul ăla cu care vorbești în emisiune că suntem iubiți?”, i-a răspuns bărbatul, imediat ce a intrat în live. A urmat un dialog savuros pe care îl redăm în rândurile următoare

Alexandra: „Noi doi iubiți? Păi nu trebuia să mă anunți și pe mine înainte că suntem iubiți?”

Alexandra: „Auzi, dragul meu, eu am dormit cu el în pat și nu am avut nicio treabă și el știe lucurl ăsta. E adevărat, Cătă?”

Cătălin: „Da, doamnă! Când vii acasă? Te-am lăsat să te duci la emisiune. Când vii acasă?”

Alexandra: „Nu știu când vin acasă.”

Cătălin: „Te-am lăsat să te duci acolo și ce ai făcut? Ți-ai făcut iubit?”

Alexandra: „Băi, nu vorbi aiurea că lumea ne crede.”

În cadru a apărut la un moment dat și Philip, curios să afle dacă nu cumva Alexandra este aceeași fată cu care vorbea și Gabi, fostul iubit al Daianei. Distracția de pe live s-a terminat în momentul în care Cătălin a spus răspicat că vrea să meargă să se uite la meci, însă conversația lor s-a încheiat în aceeași notă. Ba mai mult, tânărul nu a ezitat să spună că Alexandra are câteva haine „uitate” la el acasă.

Închide ×