Life

Adevărul despre acuzațiile aduse la adresa lui Culiță Sterp. Artistul nu a fost condamnat pentru ucidere din culpă

După accidentul de la Cluj, mai multe informații despre Culiță Sterp au fost făcute publice. Recent, s-a zvonit că artistul ar fi fost condamnat pentru ucidere din culpă.
05.12.2022 | 16:56
Adevarul despre acuzatiile aduse la adresa lui Culita Sterp Artistul nu a fost condamnat pentru ucidere din culpa
Culiță Sterp nu ar fi fost autorul accidentului teribil în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Problemele par că se țin în lanț pentru Culiță Sterp. Noi detalii ies la suprafață săptămânal după teribilul accident de la Cluj.

Cine este, de fapt, Nicolae Sterp, bărbatul condamnat pentru ucidere din culpă

O știre care a făcut înconjurul internetului arăta că faimosul Culiță Sterp, pe numele său real, Nicolae Sterp, ar fi fost condamnat pentru ucidere din culpă în anul 2020.

ADVERTISEMENT

Realitatea este însă cu totul alta. Mai exact, este vorba despre o confuzie de nume.

Într-adevăr, un bărbat pe nume Nicolae Sterp a fost condamnat definitiv la 2 ani și 6 luni de închisoare de către Curtea de Apel Timișoara, însă nu este vorba despre Culiță Sterp pe care îl știm noi.

Bărbatul respectiv ar fi adormit la volan, iar mai apoi a intrat într-un alt autoturism. Persoana din cealaltă mașină a murit, având în vedere impactul destul de puternic.

ADVERTISEMENT

Inculpatul Nicolae Sterp l-a avut avocat pe Ion Vulpoiu din București, iar cei de la clujust.ro l-au contactat pe acesta pentru a oferi un punct de vedere în acest sens.

Avocatul a dezvăluit că nu este vorba despre manelistul Culiță Sterp, ci despre un alt bărbat născu la Sibiu și nicidecum la Hunedoara.

ADVERTISEMENT

De asemenea, inculpatul ar avea 35 de ani, nu 30, așa cum s-a zvonit în spațiul public.

Culiță Sterp pregătește acțiuni în instanță pentru televiziuni și publicații

Pentru că artistul nostru a fost extrem de deranjat de informația apărută în spațiul public, se anunță acțiuni în justiție.

Mai exact, surse au declarat pentru clujust.ro că avocații lui Culiță Sterp ar fi pregătit deja mai multe notificări și acțiuni în justiție.

ADVERTISEMENT

Toate acestea, împotriva tuturor televiziunilor, dar și a publicațiilor care au transmis mai departe informația conform căreia Culiță Sterp ar fi ucis un om și de asemenea, ar fi avut și cazier.

Menționăm că după accidentul de la Cluj, probleme s-au ținut în lanț pentru Culiță Sterp. Deși inițial se părea că artistul a consumat doar alcool, ulterior, s-a aflat că acesta a consumat și substanțe interzise.

Mai mult de atât, autoritățile au reluat mai târziu și testul pentru alcool și au aflat că în realitate, manelistul avea o alcoolemie cu mult mai mare decât în primă fază.

ADVERTISEMENT