Life

Adevărul despre afacerile și viața fraților Tate: de la playboy milionari, la infractori pe mâna DIICOT

Frații Tate și-au clădit o imagine de milionari excentrici, cu succes nebun în rândul femeilor. Acum însă, adevărul e că sunt cercetați de procurorii DIICOT pentru sechestrare și exploatare sexuală.
12.04.2022 | 13:39
Adevarul despre afacerile si viata fratilor Tate de la playboy milionari la infractori pe mana DIICOT
Pretinși milionari, frații Tate, Tristan și Andrew, sunt cercetați de procurorii DIICOT din România pentru sechestrare și exploatarea sexuală a unor femei / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frații Tristan și Andrew Tate sunt acuzați de procurorii DIICOT că au sechestrat și au exploatat sexual – în cadrul studioului de videochat pe care îl dețin lângă București – două tinere. Sesizarea a venit pe canale diplomatice, una dintre tinere fiind cetățean american, iar cei doi frați au de dat explicații serioase autorităților cu privire la ocupațiile și afacerile lor. Mai ales că, oficial, cel puțin în România, afacerea pe care o dețin este… falimentară.

Adevărul despre frații Tate! Ce afacere dețin Tristan și Andrew și ce profit au avut

Ani la rândul, frații Tate au afișat mașini de milioane de euro, ceasuri de sute de mii și, normal, o viață care părea desprinsă din poveștile de succes ale filmelor americane. Vorbind de fiecare dată când au avut ocazia despre copilărie grea trăită, cei doi frați, Tristan și Andrew, epatau cu traiul de lux, înconjurați de domnișoare – unele chiar celebre – și dădeau sfaturi de business celor dispuși să îi asculte.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, deși Andrew Tate își deschisese chiar și un podcast în care dădea sfaturi de afaceri – contra unei taxe modice de câteva sute de euro anual – lucrurile nu pat să stea strălucit în afacerile pe care le au cei doi în România.

Astfel, datele contabile ale firmelor lor, consultate de FANATIK, indică că modelul de business pe care îl propun frații Tate nu este unul care, cel puțin în cifrele declarate, să fie sustenabil. Mai pe românește, pierderile lor sunt notabile.

ADVERTISEMENT

Frații Tate, pierderi serioase în afacerile din România

Astfel, una dintre firmele pe care le dețin frații Tate, Talisman Enterprises, care se ocupă cu activități ale portalurilor web, prelucrarea datelor, administrarea paginilor web și activități conexe, are doi angajați și o pierdere uriașă.

La o cifră de afaceri de aproape două milioane de lei (în jur de 400.000 de euro), bilanțul contabil declarat oficial indică o pierdere de peste 660.000 de lei (aproximativ 130.000 de euro). Trebuie precizat însă că firma despre care vorbim a declarat profit într-un singur an – 860 de lei – pierderile totale ajungând însă la aproape 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua firmă a celor doi, Spirit House Enterprises nu a depus, până acum, în patru ani de activitate, niciun bilanț contabil.

Frații Tate se laudă că sunt campioni mondiali K1! Realitatea îi contrazice

Frații Tate se laudă cu statutul de campioni mondial în kickboxing, lucru care este departe de adevăr, după o simplă verificare pe site-urile de specialitate. Chiar dacă Tristan Tate pretinde, pe contul său de Instagram, că este campion mondial la kickboxing, lumea artelor marțiale nu a înregistrat așa ceva în arhivă.

ADVERTISEMENT

Tristan Tate

O verificare scurtă însă pe site-urile de profil indică că el ar fi singurul campion mondial din istorie care nu are nicio victorie înregistrată vreodată în domeniul artelor marțiale, la categoria sportivilor profesioniști.

De altfel, ca sportiv profesionist, Tristan Tate are o singură luptă înregistrată, pierdută în mai puțin de o rundă, în fața lui Adrian Preda, eveniment care a avut loc la București, pe 6 iunie 2016.

De luptat a luptat însă în circuite de amatori, iar video-urile cu el intrând în ring, în anul 2021, sunt de natură să arate, cu adevărat, calitățile sale de luptător. Pumni aruncați haotic, joc de picioare care îl face să se poticnească în momentul loviturilor și un adversar la fel de slab ca el, departe de luptele care pot fi urmărite în gale mari, de nivelul K1 sau chiar și cele din România.

Cobra Tate
Andre ”Cobra” Tate susține că a câștigat 4 campionate mondiale din 3 victorii / Foto: captură Instagram

Andrew Tate este ceva ”mai galonat”, el câștigând o serie de lupte în kickboxing, la nivelul de profesioniști, având trei victorii (două prin KO) și trei meciuri pierdute la puncte. Dar, cu toate acestea, este departe de a fi de 4 ori campion mondial la kickbox… Are totuși doar 3 victorii!

Andrew Tate ar fi fost reținut într-un dosar cu trafic de droguri

Conform unor știri apărute acum doi ani, Andrew Tate, cel care se prezintă drept Cobra Tate, ar fi fost acuzat, în urmă cu ceva timp, de trafic de droguri și omor. El a negat vehement acuzațiile care i-au fost aduse, susținând că nu a fost implicat niciodată în asemenea probleme.

De-a lungul anilor, scandalurile s-au ținut lanț de cei doi frați Tate. Nu mai departe de anul trecut, în timpul finalei de la Euro 2020, Tristan Tate a fost implicat într-un scandal de stradă în Londra.

Frații Tate au imaginea unor playboy milionari excentrici

Ani la rândul, frații Tristan și Andrew Tate au defilat prin cluburile de lux de prin București și de pe Litoral, cei doi transformând fiecare noapte de distracție într-un adevărat show, bine ”documentat” pe conturile lor de Instagram.

Înconjurați de femei care mai de care mai frumoase, sticle de șampanie, trabucuri fine și amici, cei doi par să cheltuiască fără nicio reținere sume uriașe. În plus, cum au în ”colecție” peste 15 mașini a căror valoare însumată ajunge la vreo 5 milioane de euro, întrebarea fireasca este legată de sursele lor de finanțare a traiului de lux pe care îl au.

Fratii Tate
Fratii Tate (în copilărie, foto sus) se pot lăuda cu o mașină de 4 milioane de dolari, un Bugatti / Foto: Instagram

Iar cum povestea lor cu privire la banii pe care i-ar fi câștigat din kickbox este cam șubredă, autoritățile, în contextul actual, după ce procurorii DIICOT le-au ”bătut la ușă” fraților Tate, au de aflat multe răspunsuri. Evident, cei doi frați Tate susțin că ar fi nevinovați și că totul este pus la cale de dușmanii pe care și i-au făcut.

Frații Tate, relații controversate cu vedete din România

Tristan Tate a avut, de-a lungul ultimilor ani, o serie de relații cu vedete din showbiz-ul românesc, poveștile lui de amor și alcov fiind bine documentate în presa tabloidă. Prima dintre vedetele de calibru a fost Bianca Drăgușanu, dar relația lor nu a ținut decât câteva luni. A urmat o altă tânără cunoscută de pe la TV, Cristina Pazuratti.

Cu ceva timp în urmă, Tristan Tate a fost surprins și în compania cântăreței Alexandra Stan, relația lor de la acea vreme fiind descrisă ca una extrem de pasională. Fratele lui, Andrew – Cobra – Tate fusese, anul trecut, și el surprins în compania unei cântărețe celebre, Lidia Buble, doar că niciunul nu a confirmat că ar fi avut vreo relație.

ADVERTISEMENT