Life

Adevărul despre apartamentul lui Zanni. Cu ce bani l-a cumpărat, de fapt: “Premiul de la Survivor nu-mi ajungea nici să-mi iau papuci”

Zanni, câştigătorul emisiunii Survivor România 2021, a vorbit despre locuinţa la care a visat toată viaţa lui, dar şi despre relaţia specială pe care o are cu Andreea Bostănică.
15.04.2022 | 11:22
Adevarul despre apartamentul lui Zanni Cu ce bani la cumparat de fapt Premiul de la Survivor numi ajungea nici sami iau papuci
Zanni si Andreea Bostanică colaborează profesional. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Viaţa lui Zanni s-a schimbat în totalitate după participarea la Survivor România 2021. Notorietatea lui a crescut spectaculos, iar astăzi solistul se poate lăuda cu sute de mii de fani şi cu o comunitate de invidiat in mediul online.

Zanni, despre suma câştigată la Survivor: “Se scumpiseră imobiliarele, nu aveam bani nici să-mi iau papuci din premiu”

Ei bine, artistul în vârstă de 24 de ani ne-a povestit că oamenii îl iubesc atât de mult încât au făcut un gest uluitor pentru el. Potrivit cântăreţului, suma câştigată la Survivor nu a fost suficient de mare pentru apartamentul pe care Zannidache şi l-a dorit, dar până la urmă şi l-a achiziţionat.

ADVERTISEMENT
Zanni este la bustul gol
Zannidache, câștigătorul Survivor România 2021, a fost ajutat de fani să-și cumpere apartament
Sursă foto: Instagram

Cum a reuşit? Cu onorariile de la concerte, dar şi cu ajutorul fanilor înfocaţi care au pus “mână de la mână” şi i-au dăruit o sumă mare de bani pentru locuinţa mult visată.

Îndrăgitul solist şi-a petrecut aproape toată viaţa într-un orfelinat, în condiţii greu de imaginat însă cu multă muncă şi cu un dram de noroc, dar şi cu ajutorul lui Alex Velea, a reuşit să ajungă departe.

ADVERTISEMENT

Zannidache, câştigătorul emisiunii Survivor România 2011, a fost ajutat de fanii lui să-şi cumpere o locuinţă

“Mi-am luat casă, ce altceva? A trebuit să mai pun eu ca să iau…M-au ajutat oamenii de pe facebook. Poate o să ajungă să citească şi o să vadă acest interviu, ei au fost acolo pentru mine. Cei care m-au votat la Survivor m-au şi căutat după şi au completat cu bani.

Mii de oameni au completat ca să adun suma aia pentru apartament. Se scumpiseră imobiliarele, nu aveam bani nici să-mi iau papuci din premiul de la Survivor”, a declarat Zannidache pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT
Zanni, artist
Zannidache prezintă o emisiune online de succes, pe VOYO, Survivor: Extrashow
Sursa foto: Instagram.com

Artistul colaborează cu Andreea Bostănică

Zanni, câştigătorul emisiunii Survivor România 2021, care acum prezintă şi o emisiune online de succes, pe VOYO, Survivor: Extrashow, show în care se discută cele mai importante momente din ediția de pe TV, a vorbit şi despre planurile pe care le are în domeniul muzical. Artistul urmează să lanseze o piesă cu una dintre cele mai iubite tinere de pe Tik Tok, nimeni alta decât Andreea Bostănică.

Adolescenta în vârstă de 17 ani are mai bine de patru milioane de urmăritori şi este un adevărat fenomen şi pe Instagram, unde are o comunitate cu 840.000 de fani. Zanni a mărturisit că s-a ataşat de colega lui de breaslă.

ADVERTISEMENT

“Am o piesă cu Andreea Bostănică. E patroană pe Tik Tok! Nu prea face ea muzică, dar e patroană pe Tik Tok şi Instagram. Am făcut o piesă cu ea, că mi-e drag de ea, e o fată talentată, are doar 17 ani.

Nu e, însă, nimic mai mult între noi decât tovărăşie. Piesa cu ea va fi lansată în curând”, ne-a declarat Zannidache, marele câştigător al show-ului de supravieţuire Survivor România 2021.

Andreea Bostănică
Zannidache, câștigătorul Survivor România 2021, a făcut piesă cu Andreea Bostanică, regina Tik Tok – ului
Sursă foto: instagram

Îndrăgitul cântăreţ dă dovadă de maturitate şi este cu picioarele pe pământ în ciuda celebrităţii şi a susţinerii de care se bucură. Mai mult decât atât, nici nu este cheltuitor aidoma tinerilor din showbiz care au vârsta lui.

“Eu ţin banii la “ciorap”. Dacă vine cineva şi zice ‘hai în vacanţă şi o lună nu trebuie să mai treci nici pe la studio, nici acolo, nici acolo’, îmi şi plăteşte excursia, mă duc. Dar pe cheltuială, să păşesc unde vreau, să mănânc cât vreau, fără să mă uit în buzunar. Să-mi plătească cineva şi să fie pe stilul: ‘Zanni, tu meriţi o vacanţă’. ‘Perfect. Unde?’, a conchis Zannidache.

ADVERTISEMENT