ADVERTISEMENT
Life

Adevărul despre aspectul fizic al Oanei Radu de la Bravo, ai stil. Câte operații are, de fapt

Autor: Dan Suta | 18.11.2020 | 16:13
Adevărul despre aspectul fizic al Oanei Radu de la Bravo, ai stil. Câte operații are, de fapt
Oana Radu, concurentă la Bravo, ai stil. Foto: Instagram

Oana Radu este una din cele mai iubite concurente de la Bravo, ai stil, iar de-a lungul timpului, chiar și de când se bate în ale modei cu celelalte VIP-uri a fost acuzată că ar avea mai multe operații, acesta fiind motivul pentru care arată atât de bine.

ADVERTISEMENT

Concurenta a reușit să slăbească zeci de kilograme, după ce a devenit cunoscută în cadrul show-ului Vocea României, unde, datorită vocii sale și a aspectului fizic de la acea vreme a fost denumită Adele de România.

Multă lume a spus că Oana și-a tăiat stomacul și că a apelat apoi la mai multe intervenții chirurgicale reparatorii în urma acestei operații, însă diva Olteniei neagă aceste speculații și spune că slăbitul se datorează exclusiv regimului alimentar sănătos pe care l-a adoptat.

Oana Radu de la Bravo, ai stil și operațiile sale estetice

Dacă în privința kilogramelor, lucrurile sunt clare, rămâne totuși întrebarea: chiar nu a apelat deloc vedeta la tehnici de înfrumusețare mai puțin naturale?

ADVERTISEMENT

Ei bine, aici cântăreața a recunoscut tot. Și-a mărit, într-adevăr buzele, și își injectează acid de fiecare dată când consideră. A urmat apoi tatuarea sprâncenelor și cu fațetele dentare.

Intervenția de eliminare a pielii în exces a durat 6 ore. Cât a costat-o

La față nu și-a făcut nimic și nici la nas, deși presa tabloidă a scris la un moment dat că ar fi apelat la acul chirurgical pentru a avea chipul de acum și ar fi fost supusă rinoplastiei.

Revenind la slăbit, Oana a recunoscut că după ce a slăbit a fost nevoită, totuși, să se opereze, pentru a îndepărta excesul de piele, căci aparițiile sale erau destul de inestetice.

ADVERTISEMENT

Operația de eliminare a pielii în exces de pe brațe și abdomen au costat-o în jur de 5.000 de euro, iar intervenția nu a fost una simplă, căci a astat în sala de operație mai bine de 6 ore. Atunci a fost și momentul când Oanei i s-au pus niște proteze la nivelul sânilor ca să îi poată ridica, notează kanald.ro.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!