Life

Adevărul despre averea familiei lui Denise Rifai. Ce a recunoscut prezentatoarea Kanal D despre banii ei

18.04.2021 | 20:12
Adevarul despre averea familiei lui Denise Rifai Ce a recunoscut prezentatoarea Kanal D despre banii ei
Adevărul despre averea familiei lui Denise Rifai. Ce a recunoscut prezentatoarea Kanal D despre banii ei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Denise Rifai, una dintre cele mai în vogă prezentatoare din România, a spus adevărul despre ”averea familiei” și a vorbit deschis despre unele detalii necunoscute din viața ei personală.

Fosta moderatoare de la Realitatea TV, în prezent realizatoare a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, a acordat un interviu amplu în care a fost chestionată despre mai multe subiecte.

ADVERTISEMENT

Vedeta Kanal D a infirmat zvonurile conform cărora ar proveni dintr-o familie ”cu mari posibilități financiare și foarte influentă”.

Adevărul despre averea familiei lui Denise Rifai. Ce a recunoscut prezentatoarea Kanal D despre banii ei

Denis Rifai s-a ”transferat” în vara lui 2020 la postul generalist Kanal D, după mai mulți ani în zona știrilor, la Realitatea TV. Mutarea pare să fi fost una de bun augur pentru jurnalistă. Emisiunea ei săptămânală, ”40 de întrebări cu Denise Rifai” este de cele mai multe ori lider de audiență pe intervalul orar în care este difuzată.

ADVERTISEMENT

Dar cine este Denis Rifai? Răspunsul a fost oferit chiar de aceasta într-un interviu pentru site-ul OK Magazine.

”Sunt un om simplu, credincios, foarte curat emoțional, scopul meu find acela de a lăsa ceva bun în urma mea. Pentru asta muncesc în fiecare zi, fiecare minut al existenței mele. Cred că acesta ar trebui să fie unul dintre scopurile noastre când trecem prin această lume: să lăsăm ceva bun în urmă”, spune prezentatoarea.

ADVERTISEMENT

Despre subiectul familiei sale, considerată a fi una ”înstărită” și ”influentă”, Denise dă explicații lămuritoare. Aceasta spune că nu a fost niciodată un ”copil de bani gata”, iar părinții săi sunt ”oameni normali care au muncit și care au studiat la viața lor”.

”Nu am fost un copil de bani gata, provin dintr-o familie de oameni normali care au muncit și care au studiat la viața lor. Nu suntem foarte bogați sau influenți, suntem o familie cu bun simț, cu un nivel de trai normal, decent.

ADVERTISEMENT

Contează să ai principii bine așezate de acasă, valori, să îți faci treaba și să fii cinstit în munca ta”, mai spune Rifai.

Cum a fost prima iubire din viața lui Denis Rifai

Despre viața personală, Denise Rifai vorbește extrem de deschis în acest interviu. Ea recunoaște că a fost cerută în căsătorie, spune că nu e căsătorită și nu știu dacă se va căsători vreodată.

Întrebată despre prima ei iubire, prezentatoarea face dezvăluiri interesante și spune că: ”A fost pură și foarte frumoasă. Toată viața mea mi-au plăcut oamenii deștepți cu care poți construi. Nu au contat niciodată banii cât au contat disciplina, inteligența și dorința de a face ceva în viață.

Eu sunt un om foarte muncitor și îmi plac oamenii asemeni mie. Un om deștept își face rostul lui în viață și luptă, iar asta îl ajută să aibă și un anumit caracter.

Acestea au fost calitățile pe care le-am căutat la un bărbat. Prima poveste de iubire a fost una foarte pură, cu un băiat care avea aceste calități pomenite mai sus”, mai povestește jurnalista.

ADVERTISEMENT