Life

Adevărul despre averea lui Benone Sinulescu! Văduva cântărețului face declarații sfâșietoare: ”Aș fi vrut să mor eu înaintea lui”

Elena Sinulescu, soția lui Benone Sinulescu, face lumină și spune adevărul despre averea regretatului cântăreț care a murit pe 18 noiembrie 2021, la vârsta de 84 de ani.
01.04.2022 | 10:15
Adevarul despre averea lui Benone Sinulescu Vaduva cantaretului face declaratii sfasietoare As fi vrut sa mor eu inaintea lui
Benone Sinulescu și-a făcut testamentul cu ani în urmă pentru ca rudele să nu se certe pe averea lui. Sursa foto: arhiva persobală.
ADVERTISEMENT

Elena Sinulescu, soția lui Benone Sinulescu, ne spune cui a rămas averea regretatului artist de muzică populară. Cântărețul și-a făcut testamentul în anul 1995, pentru că nu a vrut ca la moartea sa să se certe rudele pe avere. El s-a convins pe parcursul anilor că a făcut un lucru înțelept, mai ales când a văzut că pe averea lui Ion Dolănescu a ieșit un adevărat scandal între copii.

Adevărul despre averea lui Benone Sinulescu, spus de văduva cântărețului

Cântărețul Benone Sinulescu nu și-a dorit ca după moartea lui să se certe rudele pe avere. De aceea, regretatul cântăreț de muzică populară și-a făcut testamentul la notar, cu ani în urmă. Soția artistului a explicat de ce Nea Beni a ținut morțiș ca lucrurile să fie clare.

ADVERTISEMENT

”Noi suntem căsătoriți din 1981 și ne-am făcut testamentul în 1995. Atunci s-a prăpădit mama soacră și, când a făcut succesiunea, Beni a spus: ‘Hai să ne facem testamentul. Eu îți las ție, tu îmi lași mie. Tot ce este al tău este și al meu, și invers. Nu vreau ca la moartea mea să vină rudele să te deranjeze.’

Și am făcut reciprocitate. Mai târziu Beni a fost bucuros că avea testamentul făcut, mai ales după ce a văzut că pe averea lui Ion Dolănescu a ieșit scandal. Și nu numai…

ADVERTISEMENT

Beni a avut două ieșiri privind averea. Singurul lucru pe care el l-a avut în plus față de mine au fost drepturile de autor. Sigur că atunci când eu nu voi mai fi bunurile noastre le vor rămâne rudelor, nepoților”, a declarat, pentru FANATIK, Elena Sinulescu, văduva lui Benone Sinulescu.

Elena Sinulescu și-ar fi dorit să moară ea prima

Deși au trecut mai bine de patru luni de când a murit Benone Sinulescu soția acestuia, Elena Sinulescu, nu și-a revenit nici acum. Femeia regretă că n-a decedat ea înaintea interpretului, care a scris istorie în muzica populară. Spune că este mai greu pentru cel care rămâne în viață.

ADVERTISEMENT

”Aș fi vrut să plec eu înaintea lui Benone, să mor eu prima. E mai greu pentru cel care rămâne! Este cumplit de greu. Este un coșmar care nu se mai termină”, a mărturisit, pentru FANATIK, soția lui Benone Sinulescu.

”Eu nu mi-am omorât nevasta și semnez!”

Văduva lui Benone Sinulescu spune că artistul a purtat toată viața o povară nemeritată, în urma unor bârfe stârnite pe seama lui. Conform acestora, regretatul cântăreț și-ar fi omorât nevasta cu toporul. Povestea respectivă circula din gură în gură, încă de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu. În realitate, artistul s-a căsătorit o singură dată la vârsta de 44 de ani.

ADVERTISEMENT

”Noi ne-am căsătorit în 1981, iar cununia religioasă am făcut-o mai târziu la Mănăstirea Plumbuita, unde au luat parte George Stanca, pentru că era prietenul lui Beni, și o vecină, cât și primarul Sectorului 6 al Capitalei. La cununia civilă a spus așa, ”Eu nu mi-am omorât nevasta și semnez!”, a mai declarat soția lui Benone Sinulescu.

ADVERTISEMENT

Benone Sinulescu a murit pe data de 18 noiembrie la vârsta de 84 de ani în urma unei pneumonii. Cântărețul a murit în casa din Arad a soției sale. De ani de zile, artistul se stabilise la Bârzava, în Județul Arad alături de soția lui. Benone Sinulescu a fost unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară de la noi. Născut la Siriu, în județul Buzău, artistul nu a uitat niciodată locul de unde a plecat.