Sport

Adevărul despre bătaia din vestiarul lui CFR Cluj! Juristul Ioan Ivaşcu a mers la poliţie şi a depus plângere penală! Update Exclusiv

A fost scandal cât casa la Cluj după eliminarea din grupele Europa League. La vestiare a izbucnit o bătaie generală în care doi dintre protagonişti au fost chiar conducătorii Marian Copilu şi Ioan Ivaşcu.
27.08.2021 | 12:11
Adevarul despre bataia din vestiarul lui CFR Cluj Juristul Ioan Ivascu a mers la politie si a depus plangere penala Update Exclusiv
Adevărul despre bătaia din vestiarul lui CFR Cluj! L-a înjurat de mamă, apoi au pornit pumnii. Exclusiv
ADVERTISEMENT
27-08-2021
13:25

Ioan Ivaşcu, plângere penală împotriva celor doi kinetoterapeuţi!

Ioan Ivaşcu s-a prezentat vineri dimineaţa la poliţie şi a depus plângere penală împotriva celor doi kinetoterapeuţi: Viorel Boncoi şi Radu Pralea. Ivaşcu a declarat în plângere că cei doi au venit peste el în birou şi l-au luat la bătaie, fiind despărţiți de bodyguarzi. 

Au fost scene halucinante la Cluj la finalul meciului dintre CFR şi Steaua Roşie Belgrad, câştigat de sârbi cu 2-1. O bătaie generală a izbucnit în zona vestiarelor între mai mulţi membri din conducere şi staff-ul campioanei.

Adevărul despre bătaia din vestiarul lui CFR Cluj! Cum s-a petrecut totul

FANATIK vă prezintă filmul evenimentelor de la Cluj şi dezvăluie motivul pentru care a izbucnit bătaia de la vestiarele stadionului din Gruia, spre uluiala sârbilor care au filmat scenele halucinante.

ADVERTISEMENT

Viorel Boncoi, unul dintre kinetoterapeuţii celor de la CFR Cluj, era pe lista neagră a preşedintelui Marian Copilu şi al lui Ioan Ivaşcu, juristul clubului. Cei doi au vrut să îl dea afară pe Boncoi încă din urmă cu două săptămâni.

Viorel Boncoi, omul “negru”! Copilu şi Ivaşcu voiau să îl demită, dar patronul s-a opus

Kinetoterapeutul are cabinetul personal chiar la stadion, el fiind singurul membru din staff care nu a fost nici la Belgrad, nici la Piteşti, la ultimul meci de campionat. A fost însă la meciul retur cu Steaua Roşie Belgrad.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Marian Copilu şi Ioan Ivaşcu voiau să scape de el, Boncoi avea sprijinul patronului Neluţu Varga, omul care s-a opus plecării lui Boncoi din club.

Boncoi i-a strigat lui Ivaşcu: “Uite ce aţi făcut cu echipa asta tu cu Copilu!”

Oameni din vestiarul celor de la CFR Cluj au povestit pentru FANATIK ce s-a întâmplat pe culoar. Imediat după meci, Viorel Boncoi era nervos pe culoar şi în timp ce veneau Ivaşcu şi Copilu le-a transmis juristului:

ADVERTISEMENT

“Uite ce aţi făcut cu echipa asta tu cu Copilu”, i-ar fi strigat Boncoi. În acel moment, Ivaşcu a început să îl înjure de mamă pe kinetoterapeut, care a izbucnit la adresa lui Ivaşcu spunând că mama lui este decedată de mai mulţi ani.

Ivaşcu şi Copilu, conflict fizic cu Viorel Boncoi! Lucrurile s-au calmat doar după ce a apărut bodyguard-ul Vasile Ţăgean

Până la bătaie generală a fost un singur pas, făcut de Ivaşcu şi Copilu. Cei doi au sărit să îl bată pe Viorel Boncoi, în apărarea căruia a sărit un alt membru al staff-ului, Radu Pralea, pentru a calma spiritele. Era însă prea târziu.

ADVERTISEMENT

Copilu şi Ivaşcu s-au bătut cu Boncoi în biroul juristului, acolo unde s-a format un meleu până în momentul în care a intervenit Vasile Ţăgean, unul dintre bodyguarzii clubului. Ţăgean l-a aruncat pe Ivaşcu în perete şi pe Copilu în cealaltă parte.

VEZI VIDEO BĂTAIA: 

Una dintre persoanele implicate şi-a scos certificat medico-legal

Jucătorii au ajuns la vestiare când taberele erau deja despărţite.

Potrivit celor de la Digisport, în zona vestiarelor au ajuns mai mulţi bodyguarzi ai celor de la CFR Cluj care au împărţit pumni, inclusiv foştilor oficiali de la CFR Cluj. Una dintre persoane şi-a scos certificat medico-legal.

ADVERTISEMENT