Life

Adevărul despre bătaia primită de Ioana de la Ilie Năstase. Cum s-a dezlănțuit fostul tenismen

09.01.2021 | 16:49
Adevarul despre bataia primita de Ioana de la Ilie Nastase Cum sa dezlantuit fostul tenismen
ADVERTISEMENT

Ioana Năstase a fost agresată vineri, 8 ianuarie, seara, chiar de către soțul ei, Ilie Năstase, celebrul fost jucător de tenis.

Bruneta a sunat la 112, astfel că mai mulți polițiști și-au făcut apariția la ușa casei soților Năstase pentru a verifica incidentul.

ADVERTISEMENT

Femeia a refuzat să depună o plângere penală împotriva soțului ei, în condițiile în care Ilie Năstase are deja o condamnare cu suspendare la activ.

Ilie Năstase și-ar fi agresat fizic soția

Ioana Năstase a dezvăluit pentru Prosport clipele de coșmar prin care a fost nevoită să treacă. „E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia.

Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare”, a declarat Ioana Năstase pentru ProSport.

ADVERTISEMENT

Femeia a mărturisit că nu ar fi sunat la Poliție dacă ar fi fost agresată doar verbal. „Nu am 20 de ani să gândesc în 5 minute ce voi face mâine, dacă voi divorța sau nu. Dar mă voi gândi foarte bine, am un băiat de care vreau să mă bucur. Nu vreau să stau cu teamă că mi se poate întâmpla ceva rău.

Eu abia venisem de la munte, am servit masa împreună, totul era ok. Totul s-a declanșat într-o fracțiune de secundă. Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă așteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea. Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele”, a completat Ioana Năstase.

ADVERTISEMENT

Poliția a reacționat și a comentat incidentul: „În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”.

ADVERTISEMENT