Life

Adevărul despre câți bani primește Bianca Drăgușanu pentru o reclamă pe Instagram

15.03.2021 | 14:11
Adevarul despre cati bani primeste Bianca Dragusanu pentru o reclama pe Instagram
Bianca Drăgușanu face bani frumoși din reclame, pe Instagram. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Am aflat câți bani primește Bianca Drăgușanu pentru o reclamă pe Instagram și de ce a refuzat să semneze cu o agenție de influencer marketing.

Jobul de influencer îți garanteză venituri substanțiale, iar dacă alegi să-ți asociezi imaginea cu produse de interes poți încasa mii de euro pe zi. Este și cazul Biancăi Drăgușanu care a refuzat să semneze cu o agenție de influencer marketing, pentru a rămâne cu toți banii pe care îi primește pentru plasarea de produse pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Conform surselor FANATIK.RO, Bianca Drăgușanu încasează 1.000 de euro pentru fiecare reclamă postată pe Instagram și există zile în care în conturi îi intră câteva mii de euro.

Blonda a refuzat propunerea de a bate palma cu una dintre cele mai vizibile agenții de influencer marketing de pe piață, pentru că procentul primit din reclame era prea mic.

ADVERTISEMENT

“Bianca a refuzat să semneze cu cea mai mare agenție de influencer marketing de pe piață, pentru că nu i se părea corect contractul propus. Ar fi primit poate mai multe reclame, însă sumele de bani care ar fi ajuns în buzunarul ei erau mult mai mici, pentru că trebuia să cedeze peste 50% procent din încasări.

Și-a adus toată familia în București, își întreține tatăl, mama, sora, își crește singură fetița și nu renunță ușor atunci când vine vorba de câștiguri financiare”, au declarat surse din anturajul Biancăi Drăgușanu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa face 40.000 de euro pe lună, din Instagram și Youtube

Dorian Popa, la bustul gol
Dorian Popa câștigă zeci de mii de euro pe lună, în pandemie. Sursă foto: Instagram

Invitat în podcastul “Acasă la Cătălin Măruță”, Dorian Popa a dezvăluit câți bani face în pandemie din activitatea desfășurată online. Cântărețul a spus că mare parte din venituri le înregistrează de pe urma activității pe YouTube, unde câștigă ca vlogger până la 25.000 euro lunar, iar din reclamele de pe Instagram încasează aproximativ 15.000 euro.

“Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreţ şi vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place şi la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viaţa mea. Trebuie să cât mai natural, mai real. Câştig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram şi în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, i-a mărturisit Dorian Popa lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu, 7000 de euro + TVA pentru trei reclame

Desemnată cel mai bun influencer din România, în anul 2019, la gala locală a premiilor E! People Choice Awards, Adelina Pestrițu profită cât se poate de pe urma notorietății câștigate și contractele pe care le semnează sunt alese pe sprânceană.

De când a renunțat la televiziune, Adelina și-a crescut rapid contul de Instagram la aproape 3 milioane de urmăritori, fapt ce o ajută să monetizeze extraordinar fiecare reclamă pe care o are.

Conform site-ului voceabanilor.ro, pentru trei postări pe InstaStory și trei postări pe pagina de Instagram, Adelina Pestrițu încasează suma netă de 7.000 de euro + TVA. Astfel, la un calcul simplu, pentru trei branduri diferite pe care le promovează într-o singură azi, Adelina Pestrițu primește în cont aproximativ 25.000 de euro.

ADVERTISEMENT